Apple Watch: Η λειτουργία νέων χαρακτηριστικών μέσα από 4 videos

Apple Watch: Η λειτουργία νέων χαρακτηριστικών μέσα από 4 videos
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε μια σειρά από τέσσερα videos γρήγορης διδασκαλίας για τα Apple Watch Series 4, την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς smartwatch της εταιρείας.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της 4ης σειράς του έξυπνου ρολογιού περιλαμβάνουν edge-to-edge οθόνη και έναν αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) που αναζητά, μέσω εγκεκριμένης εφαρμογής, παθολογίες στους καρδιακές παλμούς.

Διαβάστε επίσης: Πάνω από 4 εκατομμύρια Watches διέθεσε η Apple στο γ' τρίμηνο

Στα videos που κυκλοφόρησε η Apple περιλαμβάνεται ένα που δείχνει στους χρήστες του ρολογιού πώς να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία Walkie Talkie, που ενσωματώθηκε στο Apple Watch μέσω του watchOS 5. Τα βήματα είναι απλά και είναι τρία. Αρχικά, επιλέγετε έναν φίλο, πατήστε το κατάλληλο κουμπί για να μιλήσετε και το αφήνετε για να τον ακούσετε.

Το δεύτερο video δείχνει πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την πρόσοψη του ρολογιού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε σταθερά την όψη του ρολογιού, να πατήσετε την Προσαρμογή (Customize), να σύρετε και να πατήσετε για να φτάσετε στις περιοχές που θέλετε να αλλάξετε και, τέλος, να περιστρέψετε την ψηφιακή κορόνα (Digital Crown) για να υλοποιήσετε τις αλλαγές. Ολοκληρώνοντας, πιέστε τη Digital Crown δύο φορές για να ρυθμίσετε τη νέα όψη του ρολογιού.

Το τρίτο βίντεο δείχνει στους χρήστες του Apple Watch Series 4 πώς να παρακολουθούν τους δακτυλίους της Δραστηριότητάς τους. Για να δείτε τα δαχτυλίδια, ανοίξτε την εφαρμογή Δραστηριότητα (Activity). Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τα στατιστικά στοιχεία για τα Move, Exercise και Stand. Συνεχίστε τη μετακίνηση προς τα κάτω για να δείτε άλλα δεδομένα, όπως τα συνολικά βήματα που έχουν ληφθεί, η συνολική απόσταση που διανύθηκε κλπ.

Και το τελευταίο βίντεο αποκαλύπτει πώς μπορείτε να κάνετε stream την Apple Music μέσω του Apple Watch Series 4. Αρχικά, σηκώνετε τον καρπό σας (αυτόν με το Apple Watch) προς το στόμα σας. Πείτε στο Siri τι θέλετε να ακούσετε ή μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Μουσική και να επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής, ένα τραγούδι ή έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή άλμπουμ.