iOS: Κυκλοφόρησε επίσημα το update 12.1.2 - Τι διορθώνει

iOS: Κυκλοφόρησε επίσημα το update 12.1.2 - Τι διορθώνει
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου το iOS 12.1.2, ένα μικρό update που επιχειρεί να εξαλείψει ορισμένα bugs που εμφάνισε το προηγούμενο, μεγαλύτερο update (12.1.1.) σε χρήστες iPhone.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα του update, η έκδοση 12.1.2 διορθώνει ένα πρόβλημα που εμπόδιζε ορισμένους χρήστες να ενεργοποιήσουν την eSIM στο iPhone XS, το iPhone XS Max ή το iPhone XR. Αφού ενεργοποιηθεί, η ενσωματωμένη eSIM συνδυάζεται με την κανονική υποδοχή της κάρτας nano SIM για να παρέχει διπλή λειτουργικότητα SIM για αυτά τα μοντέλα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες, αν το επιθυμούν, μπορούν να έχουν δύο ξεχωριστές γραμμές στο iPhone τους.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφορεί το νέο update του iOS12 - Τα νέα χαρακτηριστικά και οι διορθώσεις

Επιπλέον, το σημείωμα αναφέρει μια επιδιόρθωση σφάλματος για ένα ζήτημα που εμπόδιζε έναν απροσδιόριστο αριθμό ιδιοκτητών iPhone 2018 στην Τουρκία να συνδεθεί με τον πάροχό του για την κατανάλωση δεδομένων. Ίσως να θυμάστε ότι μετά από την κυκλοφορία του iOS 12.1.1, νωρίτερα αυτό το μήνα, αρκετοί χρήστες iPhone δήλωσαν ότι είχαν περιορισμένη ή μη κυψελοειδή συνδεσιμότητα στο τηλέφωνό τους. Κάποιοι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μονάχα σύνδεση Wi-Fi στη συσκευή τους. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει, ανέφεραν πως το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί σε αρκετές χώρες (και όχι μόνο στην Τουρκία).

Διαβάστε επίσης: H Apple διαφημίζει το Group FaceTime - 5 απλά βήματα για τη χρήση του

Το update έχει μέγεθος 418,5 MB, και μπορείτε να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο το iPhone ή το iPad σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.