Top 5: Διασκεδαστικά apps για τα φετινά Χριστούγεννα

Top 5: Διασκεδαστικά apps για τα φετινά Χριστούγεννα
ired.gr

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται… προ των πυλών, το πιθανότερο είναι να βρείτε λίγο περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Αν θέλετε να κάνετε αυτό τον χρόνο πιο διασκεδαστικό, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε στο iPhone σας κάποια (κάποιες ή… όλες) από τις εφαρμογές που θα σας παρουσιάσουμε. Πάμε λοιπόν!

Xmas photo editor: new effects

Δημιουργήστε τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που εσείς επιθυμείτε, μέσα από τα 300 και πλέον διαφορετικά πλαίσια, φίλτρα και effects που σας προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Φτιάξτε μια προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κάρτα και μοιραστείτε τη με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα απλή στη χρήση της, καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα πλαίσια, να “κουμπώσετε” σε αυτό κάποια από τις φωτογραφίες που βρίσκονται στη Gallery του κινητού σας, να προσθέσετε κείμενο και άλλα εφέ (καπέλο του Άη Βασίλη, χιόνι γύρω γύρω) και να δημιουργήσετε μια ωραία χριστουγεννιάτικη ανάμνηση. Η εφαρμογή, στη βασική της μορφή, διατίθεται δωρεάν.

App Link

Christmas Tale HD

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες χριστουγεννιάτικες εφαρμογές που έχουν κυκλοφορήσει, αριθμώντας συνολικά περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια downloads, ενώ έχει ψηφιστεί σαν το κορυφαίο Multimedia Storybook για τα Χριστούγεννα, σε παγκόσμια κλίμακα!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή διηγείται με interactive τρόπο την ιστορία των Χριστουγέννων, μέσα από εντυπωσιακά γραφικά και ηχητικά εφέ, προσφέροντας ταυτόχρονα στα παιδιά (αλλά και σε εσάς) τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας με τον δικό τους τρόπο, βοηθώντας τον Άη Βασίλη να ετοιμάζει τον σάκο με τα δώρα και να ξεκινήσει το ταξίδι για να τα μοιράσει. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

App Link

Message from Santa

Αν η συγκεκριμένη εφαρμογή υποστήριζε και την ελληνική γλώσσα, θα ήταν το απόλυτο hit, καθώς θα φέρει το παιδί σας σε απευθείας σύνδεση με τον… Άη Βασίλη! Με την εφαρμογή αυτή, μπορείτε να κανονίσετε μια τηλεφωνική κλήση, την αποστολή μηνύματος ή το online chatting με τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών!

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε ορισμένα στοιχεία για το παιδί σας (όνομα, αγαπημένες συνήθειες, τον λόγο για τον οποίο να το καλέσει ο Άγιος) και να επιλέξετε τον τρόπο (τηλεφώνημα, chat, μήνυμα στον τηλεφωνητή) και τον χρόνο που θέλετε να επικοινωνήσει μαζί σας ο Άη Βασίλης! Όταν έρθει η ώρα, τότε το τηλέφωνο θα αρχίσει να χτυπάει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και θα σας καλεί να απαντήσετε για να ακούσετε τη προσαρμοσμένη ομιλία του Αγίου! Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στη βασική της έκδοση.

App Link

Catch Santa Claus in my house for Christmas

Το μεγάλο ερώτημα που μας απασχολούσε τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν ήμασταν παιδιά, ήταν το εξής: τελικά, υπάρχει Άη Βασίλης; Και αν υπάρχει, θα έρθει φέτος την Πρωτοχρονιά για να μας αφήσει τα δώρα μας; Αν θέλετε να απαλλάξετε τα παιδιά σας από αυτές τις αμφιβολίες, τότε η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η ιδανική επιλογή.

Τι σας προσφέρει; Τη δυνατότητα να τραβήξετε μια φωτογραφία του στολισμένου σαλονιού σας και μέσα σε αυτή να παρεμβάλλετε μια από τις διαθέσιμες μορφές του Άη Βασίλη, στο κατάλληλο μέγεθος και δίπλα από το δέντρο ή το τζάκι. Στη συνέχεια, περιμένετε τα παιδιά σας να ξυπνήσουν το πρωί της Πρωτοχρονιάς, δείξτε τους τη φωτογραφία και αφήστε τη φαντασία τους να οργιάσει!  Απαραίτητη σημείωση: η εφαρμογή δεν φέρνει και τα δώρα των παιδιών σας. Γι’ αυτά είστε υπεύθυνοι εσείς! Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

App Link   

ElfYourself By Office Depot

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί εμπορικό προϊόν της αμερικάνικης αλυσίδας ειδών γραφείου, Office Depot, καθώς - στη βασική της μορφή - σας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφωθείτε σε ξωτικό των Χριστουγέννων και να χορέψετε σε δυο συγκεκριμένους ρυθμούς, μέσα στους χώρους των καταστημάτων Office Depot!

Επιλέξτε τη φωτογραφία σας ή του παιδιού σας, δείτε τη τοποθετημένη στο ξωτικό και απολαύστε το αστείο χορευτικό που ακολουθεί. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν, ενώ μπορείτε αν θέλετε να “ξεκλειδώσετε” περισσότερα στιλ χορού (που υποστηρίζουν ακόμα και Augmented Reality) αντί μικρού αντιτίμου.

App Link