Update με διορθώσεις για το iOS 12.1.1 ετοιμάζει η Apple

Update με διορθώσεις για το iOS 12.1.1 ετοιμάζει η Apple
ired.gr

Δεν έμεινε αμέτοχη η Apple σε αναφορές χρηστών περί ορισμένων δυσλειτουργιών που έχει προκαλέσει στα iPhone τους η εγκατάσταση του νέου update λειτουργικού, iOS 12.1.1, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα πριν από μερικές ημέρες.

Έτσι, η εταιρεία κυκλοφόρησε ήδη των πρώτη beta της επερχόμενης έκδοσης iOS 12.1.2, προσφέροντας τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να τσεκάρουν τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά τους και στη συνέχεια να εισάγουν feedback για πιθανές διορθώσεις, πριν το επίσημο λανσάρισμά της στο κοινό.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Πρόβλημα συνδεσιμότητας παρουσιάζει το iOS 12.1.1

Η έκδοση iOS 12.1.1 κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και εισήγαγε ορισμένες νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα εναλλαγής της κάμερας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης στο FaceTime, η δυνατότητα για Live Photo εντός του FaceTime, καθώς και ορισμένες άλλες διορθώσεις.

Ωστόσο, τις προηγούμενες ώρες, χρήστες από διάφορα μέρη του κόσμου ανέφεραν πρόβλημα συνδεσιμότητας, όταν επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τα mobile data για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο και να ανοίξουν διάφορες εφαρμογές, που απαιτούν σύνδεση δικτύου.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στις σημειώσεις έκδοσης της Apple, το iOS 12.1.2 "περιέχει διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων", επομένως η συγκεκριμένη θα είναι μια μικρή ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφορεί το νέο update του iOS12 - Τα νέα χαρακτηριστικά και οι διορθώσεις

Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη του νέου iOS 12.1.2 beta από το Developer Center της Apple ή over the air μόλις εγκατασταθεί το σωστό προφίλ διαμόρφωσης από το Developer Center.