Νέο update MacOS Mojave για τα MacBook

Νέο update MacOS Mojave για τα MacBook
ired.gr

Πέρα από το επίσημο update για το iOS 12 (iOS 12.1.1) για τις κινητές συσκευές, η Apple λάνσαρε επίσης και το  MacOS Mojave 10.14.2, τη δεύτερη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος macOS Mojave, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο.

Το macOS Mojave 10.14.2 έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την εκκίνηση της Apple MacOS Mojave 10.14.1 με την υποστήριξη του Group FaceTime και των νέων emoji.

Διαβάστε επίσης: Αγωγή κατά της Apple για προβλήματα σε MacBooks και iMacs

Το macOS Mojave 10.14.2 μπορεί να μεταφορτωθεί, αν ο χρήστης μεταβεί στην ενότητα "Ενημέρωση Λογισμικού" (Software Update) των Προτιμήσεων Συστήματος (System Preferences), σε μια νέα μέθοδο εγκατάστασης που εισήχθη με την ενημέρωση του Mojave.

Η ενημερωμένη έκδοση 10.14.2 εισάγει βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων για θέματα που δεν εξετάστηκαν στο macOS Mojave 10.14.1. Δεν σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές χαρακτηριστικών που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών beta.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το νέο update:

  • Προσθέτει υποστήριξη RTT (κείμενο σε πραγματικό χρόνο) για κλήσεις Wi-Fi.
  • Προσθέτει ένα στοιχείο menu στα News, για το άνοιγμα μιας ιστορίας στο Safari.
  • Επιλύει ένα ζήτημα που μπορεί να αποτρέψει το iTunes από την αναπαραγωγή media σε third party ηχεία AirPlay.

Σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις, επιτρέπει στους διαχειριστές να ενεργοποιούν το FileVault μέσω MDM για τους mobile λογαριασμούς, επιτρέπει στους χρήστες να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασής τους στο login παράθυρο, όταν ο κωδικός αυτός έχει λήξει και επιλύει ένα ζήτημα που εμπόδιζε οθόνες να λειτουργούν όταν είναι συνδεδεμένες σε μοντέλα MacBook Pro του 2018, εάν συνδέονται ταυτόχρονα με ορισμένες third party USB συσκευές γραφικών.