Τα κορυφαία apps του App Store για το 2018

Τα κορυφαία apps του App Store για το 2018
ired.gr

Τις Best of 2018 επιλογές της για το έτος που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες, ανακοίνωσε η Apple. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέθεσε λίστες με το κορυφαίο, για εκείνη, περιεχόμενο που κυκλοφόρησε στο App Store και στο iTunes, καθώς και γραφήματα με τις εφαρμογές και τα games που συγκέντρωσαν τα περισσότερα downloads στη διάρκεια της χρονιάς.

Όπως έκανε και τις προηγούμενες χρονιές, η Apple επέλεξε την "καλύτερη" εφαρμογή και το “καλύτερο” παιχνίδι για κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, Apple TV και Mac. Επίσης, παρέθεσε πολλές αγαπημένες εφαρμογές που κυκλοφόρησαν για το Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: "Παγώνουν" λειτουργίες του App Store μέσα στα Χριστούγεννα

Πιο αναλυτικά, η καλύτερη εφαρμογή του 2018 για το iPhone ήταν η iPhone version της δημοφιλούς εφαρμογής ζωγραφικής Procreate, Procreate Pocket.

Η κορυφαία εφαρμογή για το iPad ήταν η Froggipedia, μια εφαρμογή AR που σας επιτρέπει να αποσυνθέσετε virtually έναν βάτραχο, χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε πραγματικά!

Και οι δύο εφαρμογές που διακρίθηκαν, έχουν σαν στόχο να προωθήσουν τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Apple σε αυτές τις εφαρμογές. Συγκεκριμένα, το Procreate Pocket θέλει να δείξει τη δυνατότητα που μπορεί να προσφέρει το 3D Touch στη ζωγραφική, ενώ η Froggipedia μετατρέπει ένα Apple Pencil σε νυστέρι για την ανάλυση ενός εικονικού βάτραχου.

Στο Mac, η κορυφαία εφαρμογή ήταν ο επεξεργαστής εικόνας Pixelmator Pro και η κορυφαία εφαρμογή στην Apple TV ήταν η μεγεθυμένη έκδοση του app γυμναστικής Sweat.

Τα κορυφαία παιχνίδια φέτος ήταν: το Donut County (iPhone), το Gorogoa (iPad), The Gardens Between (Mac) και Alto’s Odyssey (Apple TV), η οποία κέρδισε επίσης βραβείο Apple Design, νωρίτερα μέσα στο 2018.

Στο Apple Watch, οι εφαρμογές που διακρίθηκαν, ήταν οι WaterMinder, Lifesum, 10% Happier, Carrot Weather, FunGolf GPS, Swing Tennis Tracker, Slopes, App in the Air, Overcast και Just Press Record.

Εκτός από τα “Best of” των εφαρμογών, η Apple αναγνώρισε επίσης τις τάσεις του 2018 για τις εφαρμογές, στις οποίες κυριάρχησε η “αυτο-φροντίδα” στο non-gaming πεδίο και παιχνίδια τύπου Fortine στο gaming.

Best Apps of the Year