Η Samsung προλαβαίνει τη Huawei στην παρουσίαση smartphone με οπή!

Η Samsung προλαβαίνει τη Huawei στην παρουσίαση smartphone με οπή!
ired.gr

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Huawei ότι θα αποκαλύψει το νέο smartphone Nova 4 με την μικρή κάμερα selfie στην οθόνη στις 17 Δεκεμβρίου, η Samsung έκανε την εμφάνισή της, τονίζοντας ότι θα παρουσιάσει το Galaxy A8s μια ολόκληρη εβδομάδα νωρίτερα - στις 10 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Huawei: Παρουσιάζει μέσα στον Δεκέμβριο το smartphone “με την οπή”

Η κίνηση δεν είναι καθόλου τυχαία, σε έναν αγώνα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο εταιρείες εδώ και μερικές εβδομάδες, σχετικά με το ποια από τις δυο θα κυκλοφορήσει πρώτη το smartphone με οπή στο πάνω μέρος της οθόνης (αντί της εγκοπής) για την υποστήριξη της selfie κάμερας.  

Σε αυτό το σημείο φαίνεται ότι η Samsung αφήνει πίσω τη Huawei και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της κινέζικης εταιρείας.

Οι οθόνες τόσο στο Nova 4 όσο και στο Galaxy A8 είναι LCD που κατασκευάζονται από την κινέζικη εταιρεία οθονών BOE, αλλά λέγεται ότι το τηλέφωνο της Samsung είναι περισσότερο premium από τον ανταγωνιστή του.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Αγωγές για διαρροή της τεχνολογίας κυρτών OLED οθονών

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το Samsung Galaxy A8s αναμένεται να έχει οθόνη LCD 2340x1080 6,3 ιντσών, chipset Snapdragon 710 με μνήμη RAM έως 6 GB, ενσωματωμένη κάμερα 24 megapixel selfie στην οθόνη και μια τριπλή κάμερα στην πλάτη.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, λοιπόν, για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας!