Samsung: Διαφήμισε την οθόνη του Galaxy Note9 μέσω... iPhone!

Samsung: Διαφήμισε την οθόνη του Galaxy Note9 μέσω... iPhone!
ired.gr

Απρόσεκτη πιάστηκε η Samsung στον τρόπο με τον οποίο επιχείρησε να προβάλει τα πλεονεκτήματα της οθόνης Super AMOLED του Samsung Galaxy Note9.

Συγκεκριμένα, η τεχνολογική εταιρεία δημοσίευσε, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στο Twitter σε Νιγηρία και Σαουδική Αραβία, φωτογραφίες της νέας οθόνης, ωστόσο η δημιουργία και η αποστολή των tweets, φαίνεται να έχει γίνει μέσα από … iPhone!

Διαβάστε επίσης: Η Apple Music αναπτύσσεται, αλλά υπολείπεται ακόμα της Spotify

Η πρόσφατη ενέργεια της Samsung, έγινε από τον λογαριασμό της Νιγηρίας και εντοπίστηκε από γνωστό YouTuber, ο οποίος δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία. Παρόμοια κίνηση έγινε και από το  Twitter στη Σαουδική Αραβία. Η Samsung έσπευσε να αφαιρέσει τα συγκεκριμένα tweets, ενώ στη Νιγηρία το προχώρησε ακόμα περισσότερο, αφαιρώντας ολόκληρο τον λογαριασμό!

Οι συγκεκριμένες αβλεψίες ανθρώπων που χειρίζονται τα social media της Samsung θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τον τεχνολογικό κολοσσό, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το λανσάρισμα σημαντικών, για εκείνη, προϊόντων και με τον ανταγωνισμό στον χώρο της τεχνολογίας να είναι αμείλικτος.