Νέο update βελτιώνει τη λειτουργία του iTunes Remote με την Apple TV

Νέο update βελτιώνει τη λειτουργία του iTunes Remote με την Apple TV
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε ένα update, που επιλύει διάφορα προβλήματα στην εφαρμογή iTunes Remote. Το update φέρνει, πλέον, την εφαρμογή στην έκδοση 4.4.3 και ακολουθεί προηγούμενο update μέσα στον τρέχοντα μήνα, που βελτίωνε την εικαστική τη παρουσία για τα νέα iPad Pros.

Διαβάστε επίσης: Apple: Σκέψεις για δημιουργία συσκευής TV χαμηλότερου κόστους

Η νέα αναβάθμιση που κυκλοφόρησε για το iTunes Remote, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση και να ελέγχουν την iTunes βιβλιοθήκη τους όπου κι αν βρίσκονται, προσφέρει διόρθωση σε ένα πρόβλημα που διέκοπτε τη λειτουργία της εφαρμογής κατά τη χρήση του in-app πληκτρολογίου με την Apple TV, καθώς και άλλα μικροπροβλήματα με τα AirPlay videos και τις playlists.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το update διορθώνει ένα πρόβλημα, κατά το οποίο το iTune Remote μπορεί να τερματίσει ξαφνικά τη λειτουργία του, κατά τη χρήση του in-app πληκτρολογίου με την Apple TV. Επιπλέον, λύνει ένα θέμα που απέτρεπε το AirPlay από το streaming videos και επαναφέρει τον έλεγχο του Repeat για τις video playlists.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάστε 6 από τα καλύτερα νέα games για iPhone και iPad

Σημειώνεται πως το iTunes Remote για το iOS, είχε ενημερωθεί για τελευταία φορά νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο, προσφέροντας καλύτερη εικαστική απεικόνιση για τα νέα iPad Pros 2018.