H Apple διαφημίζει το Group FaceTime - 5 απλά βήματα για τη χρήση του

H Apple διαφημίζει το Group FaceTime - 5 απλά βήματα για τη χρήση του
ired.gr

Το νέο χαρακτηριστικό Group FaceTime, που έχει προστεθεί στο update 12.1 του iOS, παρουσίασε μέσω ενός διαφημιστικού video, η Apple. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, ο χρήστης iPhone έχει τη δυνατότητα συνομιλήσει με έως και 32 άτομα την ίδια στιγμή.

Το διαφημιστικό φέρει τίτλο “A Little Company” και παρουσιάζει τον Έλβις Πρίσλεϊ, μέσα από διαφορετικούς μίμους, να τραγουδάει το “There’s always me” κατά τη διάρκεια κλήσης στο Group FaceTime.

Επιπλέον, το video παρουσιάζει το interface το οποίο χρησιμοποιεί η λειτουργία και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να φέρνει στο προσκήνιο το άτομο που μιλάει σε κάθε δεδομένη στιγμή της κλήσης.

Σημειώνεται πως το Group FaceTime είχε παρουσιαστεί αρχικά σαν βασικό χαρακτηριστικό της iOS 12 beta, αλλά δεν ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει με το update του Σεπτεμβρίου κι έτσι η Apple το απέσυρε προσωρινά. Στην πορεία τελειοποιήθηκε και η εταιρεία το συμπεριέλαβε στο update 12.1 στα τέλη Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή FaceTime

Πώς χρησιμοποιείτε το Group FaceTime

Η διαδικασία για να χρησιμοποιήσετε το Group FaceTime είναι απλή και θα σας παραθέσουμε αναλυτικά τα βήματα.

  1. Ανοίξτε το FaceTime από την αρχική οθόνη του iPhone
  2. Πατήστε το κουμπί “+” στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης
  3. Επιλέξτε τα άτομα με τα οποία θέλετε να επικοινωνήσετε, πατώντας το “+” κάθε φορά που επιθυμείτε να προσθέσετε κάποιο νέο.
  4. Ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο, θα εμφανιστούν τα κουμπιά για κλήση ήχου (Ήχος) και για κλήση βίντεο (Βίντεο). Ανάλογα με το χρώμα που θα έχουν, όταν επιλέγετε το κάθε άτομο, θα μπορείτε να καταλάβετε ποια άτομα είναι διαθέσιμα τη δεδομένη στιγμή για να συμμετάσχουν στη συνομιλία. Αν τα κουμπιά είναι πράσινα, μπορείτε να τα καλέσετε, αν είναι σκούρα γκρίζα, τότε δεν μπορείτε.
  5. Αν θέλετε, τώρα, να προσθέσετε επιπλέον άτομα κατά τη διάρκεια της video κλήσης, τότε πατάτε πάνω στις τρεις τελείες, κάτω δεξιά στην οθόνη και προσθέτετε τις επαφές που επιθυμείτε.