Huawei: Παρουσιάζει μέσα στον Δεκέμβριο το smartphone “με την οπή”

Huawei: Παρουσιάζει μέσα στον Δεκέμβριο το smartphone “με την οπή”
ired.gr

To Huawei Nova 4 είναι το smartphone "με την οπή" που αναμένεται να παρουσιαστεί από την τεχνολογική εταιρεία μέσα στον Δεκέμβριο και θα κυκλοφορήσει, αρχικά, στην αγορά της Κίνας.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει μια σχετική φωτογραφία από τη Huawei, η οποία προδιέθετε τον κόσμο για την επερχόμενη σειρά smartphones, τα οποία αντικαθιστούν την εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης με μια μικρότερη τρύπα, λίγο πιο αριστερά.   

Το Huawei Nova 4 αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον ίδιο τύπο οθόνης (Infinity-O), που θα αξιοποιεί και η επόμενη πρόταση της Samsung  στην ίδια κατηγορία, ενώ με δεύτερο πόστερ πριν από λίγες ώρες, η Huawei δίνει λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα συσκευή.

Διαβάστε επίσης: Που πρέπει να καλέσετε αν αντιμετωπίζετε βλάβη κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας

Συγκεκριμένα, το πόστερ αφήνει να εννοηθεί πως το smartphone θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Δεκέμβριο και  μας προτρέπει “να κάνουμε ένα βήμα πιο πέρα ​​για να δούμε το μέλλον”.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το επερχόμενο Huawei Nova 4 θα χρησιμοποιεί τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία με το Huawei P20 Pro στο πίσω μέρος. Επομένως, θεωρείται ότι θα χρησιμοποιηθεί  ένας σχεδιασμός τριπλής κάμερας.

Πιστεύεται επίσης ότι το Huawei Nova 4 που έχει ως στόχο τους νεαρούς, σε ηλικία, πελάτες, δεν θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή Kirin 980 για να διατηρήσει την τιμή του σε χαμηλά, σχετικά, επίπεδα.