Δοκιμάστε 6 από τα καλύτερα νέα games για iPhone και iPad

Δοκιμάστε 6 από τα καλύτερα νέα games για iPhone και iPad
ired.gr

Έχετε βρει λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στην ημέρα, σας αρέσει το gaming και θέλετε να περάσετε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένα από τα games που σας παραθέτουμε παρακάτω.

Games για κάθε γούστο, τα οποία κυκλοφόρησαν μέσα στον Νοέμβριο στο App Store. Ιδού λοιπόν…

Assassin’s Creed Rebellion

Η συγκεκριμένη έκδοση της κλασικής σειράς των video games, Assassin’s Creed, αναπτύχθηκε ειδικά για κινητές συσκευές και επιτρέπει στον gamer να παίξει ταυτόχρονα με έναν αριθμό διαφορετικών assassins, που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τους Templars και τις συνθήκες καταπίεσης στην Ισπανία. Συνολικά, μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερους των 40 χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων κλασικών ονομάτων της σειράς, όπως οι Ezio, Aguilar, Shao Jun. Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

Kingdom Rush Vengeance

Η επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών μεσαιωνικού χαρακτήρα (με κάστρα, πύργους κλπ), επιστρέφει με μια νέα έκδοση, το Kingdom Rush Vengeance. Σε αυτή, υπάρχουν 16 νέοι πύργοι που πρέπει να υπερασπιστείτε, με μοναδικές ικανότητες και νέα χαρακτηριστικά, ώστε να αντιμετωπίσετε τον ισχυρό μάγο Lord Vez’Nan, που έχει επιστρέψει για να κυριαρχήσει στο βασίλειο. Το παιχνίδι κοστίζει 5,49 ευρώ.

ΝΒΑ 2Κ Mobile Basketball

Η θρυλική σειρά παιχνιδιών μπάσκετ, που έχει κυριαρχήσει στις κονσόλες τα τελευταία χρόνια, έρχεται να κατακτήσει και τα iPhone, iPad! Το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iPad Pro event της Apple, στα τέλη Οκτώβρη και παρουσιάζει περισσότερους από 400 διαφορετικούς παίκτες του NBA, τους οποίος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ανάμεσά τους, φυσικά, και ο Greek Freak, Γιάννης Αντετοκούνμπο! Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για δωρεάν downloading.

SEGA Heroes

Οι fans της μεγάλης εταιρείας παραγωγής videogames, δεν θα πρέπει να αγνοήσουν το συγκεκριμένο RPG παιχνίδι! Ήρωες των παιδικών μας χρόνων, όπως ο Sonic The Hedgehog και χαρακτήρες από κλασικά παιχνίδια, όπως τα Golden Axe, Shinobi και Super Monkey Ball, ενώνονται για να αντιμετωπίσουν την Dremagen και τον στόλο της, σε μια εθιστική περιπέτεια. Το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

 

Sky Gamblers: Storm Raiders 2

To σίκουελ του βραβευμένου με Apple Design Award το 2013, Sky Gamblers: Storm Raiders,  επιστρέφει φέτος και σας δίνει τη δυνατότητα να “ξεκλειδώσετε” θρυλικά αεροπλάνα που συμμετείχαν σε μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μαζί με αυτά, μπορείτε να “πετάξετε” μέσα σε ρεαλιστικές καιρικές συνθήκες και πάνω από πόλεις σε Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Αίγυπτο, Ρωσία και άλλες. Το downloading του παιχνιδιού κοστίζει 5,49 ευρώ.

Wild Beyond

Αν σας αρέσουν οι “μάχες” πρόσωπο με πρόσωπο (PvP), τότε το WIld Beyond είναι το παιχνίδι που πρέπει να “κατεβάσετε”. Επιλέξτε την ομάδα σας και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε real time, σε ένα game που ξεχωρίζει για τα 3D οπτικά εφέ και την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται. Το παιχνίδι διατίθεται για downloading χωρίς χρέωση.