"Παγώνουν" λειτουργίες του App Store μέσα στα Χριστούγεννα

"Παγώνουν" λειτουργίες του App Store μέσα στα Χριστούγεννα
ired.gr

Λίγες ημέρες πριν μπούμε επίσημα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η Apple ενημέρωσε για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το App Store θα πάει διακοπές. Συγκεκριμένα, μέσα στην “καρδιά” των Χριστουγέννων, από τις 23 ως τις 27 Δεκεμβρίου, η τεχνολογική εταιρεία δεν θα δεχτεί καμία νέα εφαρμογή στο App Store ή οποιοδήποτε νέο update υπάρχουσας εφαρμογής.

Ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης, οι καταναλωτές δεν θα δουν νέες εφαρμογές, ενημερώσεις ή αλλαγές τιμών στο App Store από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου του 2018, ωστόσο θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κανονικά λήψεις των υπαρχουσών εφαρμογών όπως πριν.

Διαβάστε επίσης: Αμφισβητείται έντονα η τιμολογιακή πολιτική της Apple στο App Store

Σε αυτό το πλαίσιο, οι προγραμματιστές καλούνται να προσφέρουν εορταστικές εκπτώσεις πριν από το “πάγωμα” του καταστήματος της Apple, με πολλές από αυτές τις προσφορές να παραμένουν σε ισχύ μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το Κέντρο Ανάπτυξης της Apple:

“Η πιο πολυσύχναστη σεζόν στο App Store είναι σχεδόν εδώ. Βεβαιωθείτε ότι οι εφαρμογές σας είναι ενημερωμένες και έτοιμες για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι νέες εφαρμογές και οι ενημερώσεις εφαρμογών δεν θα γίνονται δεκτές από τις 23 έως τις 27 Δεκεμβρίου, επομένως οι τυχόν νέες κυκλοφορίες θα πρέπει να υποβάλλονται, να εγκρίνονται και να προγραμματίζονται εκ των προτέρων. Οι άλλες λειτουργίες του App Store θα παραμείνουν διαθέσιμες”.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα επαναφέρετε τα muted Posts και Stories στο Instagram

Το προγραμματισμένο εορταστικό “πάγωμα” ισχύει τόσο για το App Store όσο και για το Mac App Store.