Apple: Διορθώνει τα προβλήματα που παρουσίασε το iCloud for Windows

Apple: Διορθώνει τα προβλήματα που παρουσίασε το iCloud for Windows
ired.gr

Ένα update για το iCloud for Windows κυκλοφόρησε η Apple, οδηγώντας έτσι την εφαρμογή στην έκδοση 7.8.1. Το update προέκυψε έπειτα από αναφορές χρηστών για σημαντικά ζητήματα συμβατότητας μεταξύ του iCloud for Windows και της τελευταίας ενημέρωσης των Windows 10 (October 2018), τα οποία επηρέαζαν τη λειτουργία στοιχείων, όπως ο συγχρονισμός φωτογραφιών και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες,, η Microsoft και η Apple συνεργάστηκαν για την επίλυση των προβλημάτων συμβατότητας. Ουσιαστικά, οι χρήστες που προσπαθούσαν να εγκαταστήσουν το iCloud for Windows στην τελευταία έκδοση των Windows 10, έβλεπαν ένα μήνυμα σφάλματος, ενώ εκείνοι που είχαν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τον συγχρονισμό φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, η Microsoft δεν επέτρεπε σε χρήστες, που είχαν ήδη εγκατεστημένο το iCloud for Windows, να προχωρήσουν στην ενημέρωση  Windows 10 October 2018 για το λειτοτυργικό τους σύστημα.

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφορεί ξανά ("καθαρό" αυτή τη φορά) το Windows 10 October 2018 Update

Τις προηγούμενες ώρες, η Apple κυκλοφόρησε το iCloud for Windows version 7.8.1 που φαίνεται να διορθώνει τα συγκεκριμένα προβλήματα συμβατότητας, ενώ στην επίσημη ενημέρωση ανέφερε τα ακόλουθα:  Το iCloud for Windows 7.8.1 απαιτεί Microsoft Windows 7 ή νεότερη έκδοση, Outlook 2007 ή νεότερη έκδοση ή iCloud.com (για αλληλογραφία, επαφές, ημερολόγιο) και τον Internet Explorer 10 ή νεότερη έκδοση, τον Firefox 30 ή νεότερη έκδοση ή το Google Chrome 28 ή νεότερη έκδοση (για σελιδοδείκτες).

Πριν από την παραπάνω ενημέρωση, η Apple εξηγούσε ότι το iCloud απαιτούσε τα Microsoft Windows 7 μέσω του update Windows 10 April 2018, χωρίς να περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του Οκτωβρίου.

iCloud για Windows 7.7 και νεότερη έκδοση απαιτεί Microsoft Windows 7 μέσω Windows 10 Απριλίου 2018 Ενημέρωση, Outlook 2007 ή νεότερη έκδοση ή iCloud.com (για αλληλογραφία, επαφές, ημερολόγιο). και τον Internet Explorer 10 ή νεότερη έκδοση, τον Firefox 30 ή νεότερη έκδοση ή το Google Chrome 28 ή νεότερη έκδοση (για σελιδοδείκτες).

Το iCloud for Windows είναι διαθέσιμο για downloading με ΚΛΙΚ ΕΔΩ.