Πώς θα επαναφέρετε τα muted Posts και Stories στο Instagram

Πώς θα επαναφέρετε τα muted Posts και Stories στο Instagram
ired.gr

Σε προηγούμενο άρθρο του blog, είχαμε αναφερθεί λεπτομερώς στις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε, σαν χρήστης iPhone, αν επιθυμείτε να “σιγήσετε” posts και stories από συγκεκριμένους followers το Instagram.

Τώρα επανερχόμαστε, για να σας παρουσιάσουμε τι μπορείτε να κάνετε, αν αλλάξατε γνώμη και θέλετε να ακολουθήσετε την αντίστροφη κατεύθυνση: να κάνετε “Unmute” στους λογαριασμούς που είχατε “σιγήσει” προηγουμένως.

Διαβάστε επίσης: Stop σε fake followers και πληρωμένα likes βάζει το Instagram

Το δύσκολο κομμάτι σε αυτή τη διαδικασία, είναι να θυμηθείτε τους λογαριασμούς που είχατε κάνει “Mute”, να τους βρείτε μέσω της αναζήτησης και να προχωρήσετε τη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί πως αν στο παρελθόν βλέπατε συχνά posts και stories από τα προφίλ που “σιγήσατε”, τότε τα προφίλ αυτά μπορούν να εμφανιστούν σαν “Recent” ή “Suggested” όταν  πατήσετε στο κουμπί της Αναζήτησης.

Πάμε λοιπόν να δούμε τη διαδικασία…

Αρχικά, πατάτε στο κουμπί της Αναζήτησης (ο μεγεθυντικός φακός), που βρίσκεται στο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης. Ακολούθως αναζητάτε τον λογαριασμού που θέλετε να κάνετε “unmute” και πατάτε πάνω στο εικονίδιο του προφίλ. Μόλις εμφανιστεί η σελίδα του λογαριασμού, πατήστε στις τρεις οριζόντιες τελείες, στην πάνω δεξιά γωνία.

Από τις επιλογές που θα εμφανιστούν, πατήστε το “Unmute” κι ακολούθως θα προκύψουν τρεις νέες επιλογές: Unmute Posts, Unmute Story, Unmute Posts and Story. Η επιλογή είναι δική σας!  

Υπενθυμίζουμε πως αν κάνετε "Mute" στα Posts ή στα Stories ενός λογαριασμού, αυτό δεν σημαίνει πώς διαγράφετε τον συγκεκριμένο λογαριασμό από τη λίστα των followers...