Tip: Πώς θα διαχειριστείτε την Αυτόματη Φωτεινότητα στο iOS 12

Tip: Πώς θα διαχειριστείτε την Αυτόματη Φωτεινότητα στο iOS 12
ired.gr

Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν τους αρέσει να αναλαμβάνει το iPhone πρωτοβουλία και να χαμηλώνει τη φωτεινότητα της οθόνης από μόνο του, τότε σίγουρα θα έχετε απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη επιλογή (Auto Brightness ή Αυτόματη Φωτεινότητα).

Το μοναδικό που χρειαζόταν να κάνετε, ήταν να μεταβείτε στην επιλογή “Οθόνη και Φωτεινότητα” (Display and Brightness) των Ρυθμίσεων και, απλά, να την απενεργοποιήσετε, ώστε η ένταση φωτισμού της οθόνης να παραμένει πάντα στο όριο που έχετε εσείς ορίσει (σε βάρος, πιθανόν, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας).

Η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί στα iOS 11 και iOS 12, καθώς η “Αυτόματη Φωτεινότητα” δεν βρίσκεται πλέον στην “Οθόνη και Φωτεινότητα” των Ρυθμίσεων, όπως θα δείτε και στην παραπάνω συγκριτική εικόνα.

Διαβάστε επίσης: Δεν μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 12; Δείτε μερικές πιθανές λύσεις

Αν θέλετε να τη βρείτε σε ένα iPhone X. XS, XS Max, XR ή σε κάποιο λίγο παλαιότερο που υποστηρίζει τα συγκεκριμένα λειτουργικά, τότε πρέπει να επιλέξετε τις Ρυθμίσεις (Settings), να σκρολάρετε προς τα κάτω, στα Γενικά (General) και από εκεί να κατευθυνθείτε στην Προσβασιμότητα (Accessibility).

Στην επόμενη οθόνη, βρείτε τα Βοηθήματα Οθόνης (Display Accommodations) κι εκεί μέσα, θα βρείτε και την Αυτόματη Φωτεινότητα (Auto-Brightness) για να την ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε. Η επιλογή είναι δική σας!