Τα τρία κορυφαία Viber chatbots αυτή την εποχή

Τα τρία κορυφαία Viber chatbots αυτή την εποχή
ired.gr

Τα chat bots χρησιμοποιούνται κυρίως από γνωστά εμπορικά σήματα ή οργανισμούς, προκειμένου να επικοινωνούν και να αλληλοεπιδρούν με το κοινό τους. Είναι προγράμματα που πραγματοποιούν αυτοματοποιημένη επικοινωνία, με στόχο να διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων, παρέχοντας πληροφορίες και απαντώντας σε ερωτήσεις μόνο με ένα κλικ.

Ως νέος τρόπος επικοινωνίας με τους χρήστες και τους καταναλωτές, τα chat bots λειτουργούν αποτελεσματικά και σε προσωπικό επίπεδο, προσφέροντας έναν τρόπο σύνδεσης με τα αγαπημένα τους brands.

Η ανοδική πορεία των bots οφείλεται στην αυξημένη χρήση των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Έρευνα δείχνει ότι πάνω από το 66% των χρηστών έχουν χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για να επικοινωνήσουν με κάποια επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης: Stop σε fake followers και πληρωμένα likes βάζει το Instagram

Στο Viber υπάρχουν πολλά chat bots που καλύπτουν πολλά και διαφορετικά θέματα, όπως αθλητικά γεγονότα, μουσικά φεστιβάλ, συνταγές μαγειρικής, μόδα ή άλλα. 

Δείτε παρακάτω τα 3 κορυφαία Viber chat bots

BarçaViber

Πέρυσι, η ποδοσφαιρική ομάδα της Barcelona  και η μητρική εταιρεία του Viber, Rakuten, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους σύμφωνα με την οποία το Viber καθιερώθηκε ως το επίσημο κανάλι επικοινωνίας της ομάδας. Ως απόρροια αυτής της συνεργασίας το Viber κυκλοφόρησε αποκλειστικά αυτοκόλλητα Barca, ενώ πολλά συναρπαστικά παιχνίδια με βραβεία για τους νικητές «έτρεξαν» εντός της εφαρμογής. Το επίσημο Barca bot σας δίνει την ευκαιρία να μαντέψετε το τελικό σκορ πριν από κάθε παιχνίδι, να ψηφίσετε για τον Παίκτη του Αγώνα μετά το σφύριγμα της λήξης, να συγκεντρώσετε πόντους και να κερδίσετε βραβεία. Κάθε μήνα, ένας τυχερός fan κερδίζει τον τίτλο "Barça Fan of the Month".

Forksy

Η παρακολούθηση της διατροφής σας και η καταγραφή των τροφίμων που καταναλώνετε στη διάρκεια της ημέρας απαιτεί χρόνο, γι’ αυτό και πολλοί δεν είναι πρόθυμοι να το κάνουν αυτό μακροπρόθεσμα. Το Forksy είναι ένα bot που σας βοηθά να τρώτε υγιεινά, ενώ παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις θερμίδες που λαμβάνετε. Απλώς γράφετε με ακρίβεια τι φάγατε ή ήπιατε και το Forksy υπολογίζει τις θερμίδες και σας δίνει συμβουλές σχετικά με τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων ή τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Το Forksy βοηθά επίσης τους χρήστες που έχουν στόχο να χάσουν βάρος να «συγκρατούνται» τρώγοντας όσο χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης: H Apple θέλει να βελτιώσει τη λειτουργία των Maps για τους πεζούς

Tech Talk

Ακολουθώντας το Tech Talk θα είσαστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι αφορά τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, το gaming, τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, τα bots, και πολλά άλλα. Ζητήστε από το bot του Tech Talk να σας αποστέλλει ζωντανές ενημερώσεις και δεν θα χάσετε ποτέ ξανά καμία είδηση. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τις ειδήσεις που λαμβάνετε. Αυτό το bot είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και χρήσιμο για τους φίλους της τεχνολογίας.

Βρείτε τα παραπάνω Viber chat bots με ΚΛΙΚ ΕΔΩ.