Νέα πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5

Νέα πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5
ired.gr

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των gamers ανά τον κόσμο τις τελευταίες ώρες, καθώς το Reddit διέρρευσε πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου PlayStation 5.

Πέρα από τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια, η γνωστή ιστοσελίδα που “τσιμπάει” διάφορα νέα από τα social media, ανέφερε πως μαζί με την κονσόλα, θα κυκλοφορήσει και μια αναβαθμισμένη μάσκα εικονικής πραγματικότητας, η PSVR2 για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη gaming εμπειρία των χρηστών.  

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το PlayStation Classic;

Το Reddit προχώρησε στις παραπάνω αποκαλύψεις, επικαλούμενο τις μαρτυρίες του χρήστη RuthenicCookie, ο οποίος φημίζεται στην κοινότητα του site για τις γνωστές του προβλέψεις κατά το παρελθόν σε ότι αφορά τεχνολογικά ζητήματα. Αυτή τη φορά, υποστήριξε πως τα αποκαλυπτήρια για το PlayStation νέας γενιάς θα γίνουν μέσα το δεύτερο μισό του 2019 και ότι θα είναι διαθέσιμο για το κοινό τον Μάρτιο ή τον Νοέμβριο του 2020.

Ο RuthenicCookie δεν αρκέστηκε μονάχα στην πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αποκάλυψε και τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας (8-πύρηνος επεξεργαστής της Ryzen), το κόστος της (500 δολάρια) και τη σημαντική βελτίωση της VR κάσκας, η οποία, στην αρχική της έκδοση, δεν “κέρδισε” το κοινό, στον βαθμό που θα ήθελε η Sony.

Διαβάστε επίσης: Λέμε "ναι" στο online shopping τη Black Friday... αλλά με προσοχή!

Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν αποκλειστικού τίτλοι παιχνιδιών, όπως τα The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima  και Death Stranding, ενώ παραμένει άγνωστο αν το PlayStation 5 θα μπορεί να υποστηρίξει παιχνίδια παλαιότερων εκδόσεων.