Το επόμενο μεγάλο smartphone της Samsung βάζει δύσκολα στο iPhone

Το επόμενο μεγάλο smartphone της Samsung βάζει δύσκολα στο iPhone
ired.gr

Ισχυρό ανταγωνισμό από τον μεγάλο αντίπαλο της Apple, τη Samsung ετοιμάζεται να συναντήσει το iPhone μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η  Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μεγαλύτερο smartphone της ιστορίας της, για να γιορτάσει με τον τρόπο αυτό τη 10η επέτειο της σειράς Galaxy. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, τότε η νέα συσκευή της κορεάτικης εταιρείας θα ενσωματώνει διπλάσιους φακούς κάμερας από το iPhone XS Max και θα διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη.

Διαβάστε επίσης: Τα iPhone XR και XS "πληρώνουν" την μείωση στη αγορά smartphones

Με βάση τις αναφορές της Wall Street Journal, η Samsung κωδικοποίησε το επόμενο μεγάλο smartphone μοντέλο της με την ονομασία “Beyond”. Η  συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη, με το μεγαλύτερο όλων, το “Beyond X” να διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών. Ένα άλλο χαρακτηριστικό θα είναι το 5G ασύρματο μόντεμ, παρά το γεγονός πως τα 5G δίκτυα δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένα.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως το smartphone θα διαθέτει έξι κάμερες, με τις δυο να βρίσκονται στο μπροστινό μέρος, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θα είναι στην πλάτη της συσκευής. Οι έξτρα κάμερες (σε σύγκριση με το iPhone XS Max) μπορούν να προσθέσουν καλύτερο zoom και περισσότερο βάθος στις φωτογραφίες πορτρέτα.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Η υψηλή τεχνολογία μειώνει τα περιθώρια κέρδους

Η νέα σειρά smartphone της Samsung θα είναι παρόμοια με αυτή της Apple του 2018, με δυο ακριβά και ένα πιο οικονομικό μοντέλο (στη λογική του iPhone XR).  Επιπλέον, οι συσκευές μπορούν να συμπεριλάβουν αναγνώριση προσώπου για το ξεκλείδωμα.