Επεξεργαστείτε το βάθος των πορτρέτων με τη Google Photos και στο iOS

Επεξεργαστείτε το βάθος των πορτρέτων με τη Google Photos και στο iOS
ired.gr

Η εφαρμογή Google Photos θεωρείται ήδη μία από τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών, τόσο για τις Android συσκευές όσο και για τους χρήστες του iOS.

Τώρα, όμως, βελτιώνεται λίγο περισσότερο για τους χρήστες της iOS, χάρη στην προσθήκη υποστήριξης για την επεξεργασία του βάθους στη λειτουργία πορτρέτου.

Η νέα δυνατότητα ακολουθεί την προσθήκη μιας παρόμοιας λειτουργίας για τους χρήστες Android συσκευών. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο, η Google πρόσθεσε τη λειτουργία στην Android έκδοση της εφαρμογής, με την οποία οι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν το επίπεδο του bokeh ή της θολότητας του φόντου σε μια φωτογραφία μετά τη λήψη της. Στην iOS έκδοση της εφαρμογής, η Google επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το ποσοστό θόλωσης του φόντου, χρησιμοποιώντας μια σχετική ρύθμιση.

Διαβάστε επίσης: H Apple θέλει να βελτιώσει τη λειτουργία των Maps για τους πεζούς

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη εφαρμογή φωτογραφιών που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα βάθους από την κάμερα του iPhone, αλλά είναι μια από τις καλύτερες.

Πέρα από την τροποποίηση στο μέγεθος της θόλωσης φόντου, η Google πρόσθεσε επίσης μερικές άλλες λειτουργίες στην έκδοση iOS της εφαρμογής Photos. Για παράδειγμα, υπάρχει μια νέα επιλογή με τίτλο Color Pop, με την οποία το κεντρικό θέμα της φωτογραφίας παραμένει έγχρωμο, ενώ το φόντο γίνεται ασπρόμαυρο. Αυτό βοηθά επιπλέον το θέμα να αναδειχθεί περισσότερο...