H Apple θέλει να βελτιώσει τη λειτουργία των Maps για τους πεζούς

H Apple θέλει να βελτιώσει τη λειτουργία των Maps για τους πεζούς
ired.gr

H Apple έχει θέσει σαν στόχο να βελτιώσει τις οδηγίες κατεύθυνσης για τους πεζούς και για τον σκοπό αυτό, έχει ήδη στρατολογήσει άτομα που κυκλοφορούν στους δρόμους του Σαν Φραντσίσκο και συγκεντρώνουν στοιχεία για τις οδούς και τις λεωφόρους.

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πως η ομάδα Apple Maps θα συνεχίσει αυτή τη δουλειά στην περιοχή της Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα.

Διαβάστε επίσης: Πώς μπορούμε να μετρήσουμε το υψόμετρο στο οποίο βρισκόμαστε χρησιμοποιώντας το iPhone;

Οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν τις κατευθύνσεις των πεζών στη σχετική εφαρμογή, καθώς πρόθεση του τεχνολογικού κολοσσού είναι να προχωρήσει σε εκ βάθρων αναδόμησή της με στοιχεία που θα έχει συγκεντρώσει η ίδια. “Θέλουμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο των Apple Maps, καθώς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη εφαρμογή χαρτών στον κόσμο” είχε σημειώσει προ καιρού ο επικεφαλής των Apple Maps, Eddy Cue.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, η εφαρμογή θα ξεκινήσει να παρουσιάζει πορείες για πεζούς, που είναι μεν γνωστές σε αρκετό κόσμο, αλλά δεν έχουν χαρτογραφηθεί. Επιπλέον, η Apple Maps θα προσφέρει πιο λεπτομερή απεικόνιση του ευρύτερου περιβάλλοντος της κάθε πορείας, ενώ αρκετές από τις βελτιώσεις αυτές, είναι ήδη ορατές στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε επίσης: 7 εκπληκτικές εφαρμογές για να καθαρίσετε το iPhone από τα περιττά αρχεία

Σύμφωνα με την Apple, οι βελτιώσεις θα επεκταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ το project αναπτύσσεται και σε διεθνές επίπεδο, με οχήματα Apple Maps να έχουν ήδη παρατηρηθεί σε μέρη της Κροατίας, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.