Η Apple μας εξηγεί γιατί μπορεί το iPad Pro να γίνει ο επόμενος υπολογιστής μας

Η Apple μας εξηγεί γιατί μπορεί το iPad Pro να γίνει ο επόμενος υπολογιστής μας
ired.gr

Τα νέα μοντέλα iPad Pro 11 και 12,9 ιντσών της Apple, προσφέρουν οθόνες LCD με πολύ λεπτό πλαίσιο και τροφοδοτούνται από τον ισχυρό επεξεργαστή A12X. Τα tablet μπορούν να εκτελέσουν την desktop έκδοση του Photoshop και να υποστηρίξουν τη χρήση του Face ID σε οποιοδήποτε προσανατολισμό.

Για να υποστηρίξει την κυκλοφορία τους, η Apple κυκλοφόρησε ένα βίντεο, δίνοντας πέντε λόγους για τους οποίους το iPad Pro πρέπει να είναι ο επόμενος υπολογιστής σας.

Ο πρώτος λόγος, σύμφωνα με την Apple, είναι ότι το προαναφερθέν A12X chipset που τροφοδοτεί το νέο iPad Pro, καθιστά τη συσκευή πιο ισχυρή από τους περισσότερους υπολογιστές.

Ο επόμενος λόγος έχει να κάνει με την ευελιξία του iPad Pro. Χάρη στο App Store, το tablet μπορεί να προσφέρει στον χρήστη οτιδήποτε επιθυμεί: έναν κινηματογράφο, όπου μπορεί να δει ταινίες, ένα βιβλίο, μια σουίτα επεξεργασίας ταινιών, ένα στούντιο επεξεργασίας μουσικής και πολλά άλλα.

Ο τρίτος λόγος για να κάνει κάποιος το νέο iPad Pro τον επόμενο υπολογιστή του είναι το πολύ μικρό του βάρος. Η συσκευή ζυγίζει περίπου μισό κιλό και η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και 10 ώρες.

Ο τέταρτος λόγος αφορά στην οθόνη αφής, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να πληγηθεί ανάμεσα στις εφαρμογές με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Έτσι, μπορούν να μεταφέρουν αντικείμενα μεταξύ των εφαρμογών με ένα απλό drag and drop, ενώ η λειτουργία multitasking είναι γρήγορη και εύκολη.

Διαβάστε επίσης: Το iOS 12.1 θα είναι η έκδοση όσων αγαπούν τα emoji

Ο πέμπτος και τελευταίος λόγος έχει να κάνει με το Apple Pencil. Το συγκεκριμένο εξάρτημα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει ακριβή σχέδια και σκίτσα και του επιτρέπει να υπογράφει απαραίτητα έγγραφα.

Το tagline με το οποίο ολοκληρώνεται το συγκεκριμένο video της Apple είναι χαρακτηριστικό για την αξία του νέου iPad Pro… “όπως ένας υπολογιστής και σε αντίθεση με οποιονδήποτε υπολογιστή”.