H iOS εφαρμογή του Tumblr εξαφανίστηκε από το App Store

H iOS εφαρμογή του Tumblr εξαφανίστηκε από το App Store
ired.gr

Όσοι επιχείρησαν να “κατεβάσουν” την iOS εφαρμογή του Tumblr από το App Store κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, βρέθηκαν μπροστά σε αδιέξοδο, καθώς αυτή είχε… εξαφανιστεί!

Κι ενώ οι αιτίες που οδήγησαν στην κατάργηση της εφαρμογής από το Store της Apple δεν έχουν εξακριβωθεί, το Tumblr δήλωσε επίσημα πως διερευνά "προβλήματα με την iOS εφαρμογή της" και θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης: Το Twitter προσθέτει sections στην εφαρμογή για iOS

Τα προβλήματα για το Tumblr φαίνεται να έχουν ξεκινήσει από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όταν χρήστες ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να εντοπίσουν την εφαρμογή, ενώ ήταν ενεργοποιημένες οι λειτουργίες γονικού ελέγχου iOS. Λίγο αργότερα, η εφαρμογή φάνηκε να εξαφανίζεται από το App Store για όλους.

Το Tumblr παρουσίασε την πρώτη ενημέρωσή του σχετικά με το θέμα την Παρασκευή το απόγευμα, τονίζοντας πως: “Προσπαθούμε να επιλύσουμε ένα πρόβλημα με την εφαρμογή iOS και ελπίζουμε πως σύντομα θα είναι πλήρως λειτουργική. Εκτιμούμε πραγματικά την υπομονή σας καθώς καταλαβαίνουμε αυτό το θέμα και θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν έχουμε νέα για κοινή χρήση”.

Σε ενημερωμένη αναφορά, μερικές ώρες αργότερα, η εφαρμογή ανέφερε: “Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε στο θέμα με την εφαρμογή iOS. Θα σας ενημερώσουμε ξανά, όταν η κατάσταση σταθεροποιηθεί”.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Βρείτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών μέσα από το Apple Music

Με βάση τις εικασίες που γίνονται, το ζήτημα πιθανώς να συνδέεται με το τμήμα ακατάλληλου περιεχομένου των App Store Guidelines. Κατά το παρελθόν, η Apple έχει αποσύρει αιφνιδιαστικά άλλες εφαρμογές από το App Store για παρόμοιου τύπου παραβιάσεις, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, η εταιρεία συνεργάζεται με τους προγραμματιστές για να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους, αφαιρώντας οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο.