Apple: Ανανεώθηκε το επίσημο online κατάστημα refurbished προϊόντων

Apple: Ανανεώθηκε το επίσημο online κατάστημα refurbished προϊόντων
ired.gr

Η Apple προχώρησε σε σημαντική ανασχεδίαση του Πιστοποιημένου Ηλεκτρονικού Καταστήματος πώλησης ανακατασκευασμένων συσκευών, προσφέροντας φωτογραφίες μεγαλύτερης διάστασης και επιλογές ευκολότερης πλοήγησης.

Προηγουμένως, το συγκεκριμένο online κατάστημα της Apple δεν ήταν κάτι ξεχωριστό, καθώς η εταιρεία μπορεί να θεωρούσε πως το αγοραστικό κοινό θα το παρακάμψει για να αγοράσει καινούρια προϊόντα, στην αρχική τους τιμή. Ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξε τρόπο σκέψης με ένα νέο σχεδιασμό, που δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι των επιχειρήσεων λιανικής.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο 2018 MacBook Air!

Τα ανακατασκευασμένα προϊόντα της Apple είναι συνήθως διαθέσιμα λίγο μετά την επίσημη  κυκλοφορία ενός προϊόντος, καθώς οι πελάτες προχωρούν σε ανταλλαγές των συσκευών τους. Στη συνέχεια, η Apple προχωρά σε επίσημο και εγκεκριμένο έλεγχο των συγκεκριμένων προϊόντων, ελπίζοντας ότι θα τα επαναφέρει σε κατάσταση συγκρίσιμη με αυτή μιας νέα συσκευή. Κάθε ανακατασκευασμένο προϊόν προσφέρεται με εγγύηση ενός έτους.

Το ανανεωμένο Certified Refurbished Online Store της Apple παρουσιάζεται σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την εταιρεία. Πρόσφατα, η Apple επιβεβαίωσε ότι το chip T2 που βρίσκεται σε νέους Mac, επιτρέπει μόνο στην Apple ή σε επίσημα αναγνωρισμένα καταστήματα επισκευών της εταιρείας, να επέμβουν σε αυτό για να το επισκευάσουν.

Διαβάστε επίσης: 7 εκπληκτικές εφαρμογές για να καθαρίσετε το iPhone από τα περιττά αρχεία

Επιπλέον, η Apple προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την Amazon που θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά επιζήμια για third party πωλητές νέων ή επισκευασμένων συσκευών - πολλοί από τους οποίους πωλούν συσκευές για χαμηλότερες τιμές από την Apple. Σύμφωνα με το deal των δυο πλευρών, η Amazon θα μπορεί να συμπεριλάβει στις λίστες της όλα τα νέα προϊόντα της Apple και της Beats, όταν αυτά κυκλοφορούν για πρώτη φορά, ενώ σε αντάλλαγμα, θα μετακινήσει όλα τα προϊόντα Apple που διαθέτει από third party πωλητές.