H Apple μας δείχνει τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone XR

H Apple μας δείχνει τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone XR
ired.gr

Μπορεί η κάμερα του iPhone XR να μην είναι τόσο προηγμένη, όσο αυτή την ακριβότερων μοντέλων της σειράς XS, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες που μπορείτε να βγάλετε με αυτό είναι ξεχωριστές… Και αυτό απέδειξε η Apple, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες χρηστών που έχουν τραβηχτεί με το XR, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Shot on iPhone”, με στόχο να επιδείξει τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⛅️ ? ? ? ? ? ? Outdoor activities are on the rise in our side of the world. Yay to our ‘winter’! #WHPseasonal #shotoniPhone XR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Herald Herrera (@heraldherrera) στις

Η Apple χρησιμοποιεί λογισμικό, που επιτρέπει στον απλό φακό της κάμερας του iPhone XR να παράξει φωτογραφίες με εφέ bokeh, με την εστίαση στο προσκήνιο και το θόλωμα στο background.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Petrified Forest National Park was fun to shoot with iPhone XR - the Smart HDR thrives capturing this type of environment. Did you get a XR today? Have any questions? See link in profile for full review!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Mann (@austinmann) στις

Από την πλευρά της, η σειρά XS χρησιμοποιεί δυο φακούς για την ίδια δουλειά. Επιπλέον, ο τηλεφακός που ενσωματώνουν τα ακριβότερα XS μοντέλα, τους προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες για την λήψη φωτογραφιών σε αντικείμενα που βρίσκονται σε μακρινή απόσταση, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Apple να επιλέξει χρήστες του iPhone XR για να παρουσιάσει παρόμοιου τύπου φωτογραφίες.

Σημειώνεται πως το iPhone XR διαθέτει την ίδια κάμερα 12 megapixels που έχουν και τα μοντέλα XS, ενώ έχει κι άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως το Smart HDR και ο Έλεγχος Βάθους για προσαρμογή του θολού σε μια φωτογραφία πορτρέτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

КАКАЯ ЖЕ ПРЕКРАСНАЯ ОСЕНЬ В ЭТОМ ГОДУ, НЕ ПРАВДА ЛИ? ?? Друзья, а вы уже готовы к началу зимнего сезона❓ Я, честно говоря, не могу ответить однозначно... С одной стороны - да, это начало катания на горных лыжах, я очень жду это время! С другой - скоро начнётся минусовая температура, придётся бегать из кафе в кафе, чтобы окончательно не замёрзнуть ? Посмотрим, что покажет нам ноябрь! ? А я пойду, пока что, посижу на крыше, пока погода позволяет! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vladisláv Karpyuk (@vladislavkarpyuk) στις

Επιπλέον, επειδή η επιλογή πορτρέτου με την πίσω κάμερα του XR χρησιμοποιεί φακό γωνιακής λήψης με ευρύτερο άνοιγμα f/1.8 σε σύγκριση με το f/2.4 του τηλεφακού των iPhone XS και XS Max, οι φωτογραφίες πορτρέτου του συγκεκριμένου τηλεφώνου βγαίνουν καλύτερες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.