Netflix: Θέλει να δοκιμάσει νέα προγράμματα χαμηλότερου κόστους

Netflix: Θέλει να δοκιμάσει νέα προγράμματα χαμηλότερου κόστους
ired.gr

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κίνηση για όσους θέλουν να αποκτήσουν συνδρομή σε αυτή, φέρεται να ετοιμάζει το Netflix. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, η γνωστή πλατφόρμα ψηφιακού τηλεοπτικού περιεχομένου, με αρκετούς fans και στην Ελλάδα, σκοπεύει να τεστάρει νέα συνδρομητικά προγράμματα χαμηλού κόστους σε συγκεκριμένες περιοχές.

Στόχος του Netflix είναι, φυσικά, να αυξήσει τα έσοδα από τις συνδρομές, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο Bloomberg ο CEO Reed Hastings. O Reed δεν αποκάλυψε το ακριβές χρονικό διάστημα, κατά το οποίο θα “τρέξουν” σε δοκιμαστική φάση τα προγράμματα αυτά.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα μπορούσε το Apple TV να μετατραπεί σε μία επιτυχημένη gaming πλατφόρμα;

Σημειώνεται πως η streaming υπηρεσία διαθέτει περισσότερους από 137 εκατομμύρια συνδρομητές σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ η διεθνής της βάση συνδρομητών αυξήθηκε κατά 5,87 εκατομμύρια μέλη μέσα σε ένα, μόνο, τρίμηνο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία.

Στόχος του Netflix είναι η περαιτέρω εξάπλωση στην αγορά της Ασίας, επιδιώκοντας να βρει νέους συνδρομητές εκεί, ενώ έχει ήδη παρουσιάσει 17 νέα shows από πέντε ασιατικές χώρες τις προηγούμενες ημέρες.

Με βάση το πλάνο, το Netfilx δεν σχεδιάζει να χαμηλώσει την κατώτατη τιμή, που βρίσκεται στα 7,99 δολάρια ανά μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο θα επιδιώξει να δοκιμάσει νέα προγράμματα, τα οποία προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και κοστίζουν λιγότερο.

Βρισκόμαστε εν αναμονή λοιπόν...