Το Twitter προσθέτει sections στην εφαρμογή για iOS

Το Twitter προσθέτει sections στην εφαρμογή για iOS
ired.gr

Το Twitter ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες (14 Νοεμβρίου) πως λανσάρει ένα νέο update στο tab αναζήτησης για το λειτουργικό iOS, το οποίο προσθέτει τις κατηγορίες (sections).

Η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το δημοφιλές microblogging site, υποστήριξε πως με αυτά τα νέα sections θα είναι ευκολότερο για τον χρήστη “να δει τα tweets που τον ενδιαφέρουν περισσότερο”. Μέχρι σήμερα, το tab αναζήτησης του Twitter στην εφαρμογή για το iOS πρόσφερε μονάχα κάθετο scrolling στη λίστα με τα trending topics.

Διαβάστε επίσης: Instagram guide: Γίνετε αόρατοι στους φίλους σας στο Instagram

Από εδώ και στο εξής, ο χρήστης θα μπορεί να μετακινείται οριζόντια για να δει τα κορυφαία tweets και τα νέα σε ποικίλες κατηγορίες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα section με τίτλο “For you”, το οποίο φιλοξενεί tweets που το ίδιο το Twitter κρίνει πως θα ενδιαφέρουν τον εκάστοτε χρήστη. Υπάρχουν επίσης sections για News, Sports, Fun, Entertainment και πολλά άλλα. Επιπλέον, κάθε section παρουσιάζει μια κορυφαία ιστορία στην κορυφή, η οποία ακολουθείται από μια σειρά άλλων tweets και ιστοριών.

Το νέο interface αναζήτησης του Twitter έχει ήδη ξεκινήσει για τους iOS χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ σταδιακά θα λανσαριστεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κατά συνέπεια, όσοι ζείτε και κινείστε εκτός ΗΠΑ κάντε λίγη υπομονή…