Apple Watch: Καθ’ οδόν νέες προσθήκες στο Infograph face των Series 4

Apple Watch: Καθ’ οδόν νέες προσθήκες στο Infograph face των Series 4
ired.gr

Κυκλοφόρησε τις τελευταίες, μόλις, ώρες η ενημέρωση watchOS 5.1.1 , έπειτα από τα προβλήματα που παρουσίασαν ορισμένα Watches την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ενημέρωση λειτουργικού watchOS 5.1. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση έχει αποκαλύψει και ορισμένα καλούδια για τους ιδιοκτήτες συσκευών Series 4.

Με τα iOS 12.1.1 και watchOS 5.1.1 να έχουν ήδη εγκατασταθεί, μπορείτε να δείτε επτά νέες προσθήκες στην εφαρμογή Face Gallery του watch για τα πρόσωπα Infograph και Infograph Modular: Home, Mail, Χάρτες, Μηνύματα, News, Phone και Remote.

Διαβάστε επίσης: Το iOS 12 έχει εγκατασταθεί στο 53% των συσκευών των τεσσάρων τελευταίων ετών

Αυτές οι προσθήκες είναι επιλέξιμες στην εφαρμογή Companion του Watch, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται σαν πραγματικές λειτουργίες και, για την ώρα, καταναλώνουν απλά χώρο…

Η καλύτερη θεωρία για την εξέλιξη αυτή, αποδίδεται στο γεγονός πως αυτές οι προσθήκες προορίζονταν αρχικά σαν νέα χαρακτηριστικά στο επόμενο Update του watch, η οποία βρίσκεται ακόμα σε beta μορφή.

Εντούτοις, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ορισμένες συσκευές με το προηγούμενο Update υποχρέωσε την Apple να την αφήσει πίσω, ξεχνώντας όμως να αφαιρέσει ορισμένες από τις ημιτελείς εφαρμογές (σημειωτέον ότι οι προσθήκες αυτές δεν εμφανίζονται αν “τρέχετε” το δημόσιο iOS 12.1 release στο τηλέφωνό σας).

Είναι πιθανό ότι αυτές οι προσθήκες θα κάνουν πρεμιέρα σε μια watchOS 5.1.2 beta έκδοση, η οποία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης: Πρέπει η Apple να επιτρέψει σε τρίτους κατασκευαστές να δημιουργήσουν προσόψεις για το Apple Watch; 

Η έλλειψη first-party Infograph προσθηκών για τις βασικές εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος αποτέλεσε ένα κοινό “παράπονο” μεταξύ των ατόμων που πρωτοχρησιμοποίησαν τις συσκευές Apple Watch Series 4. Αυτή η ενημέρωση δείχνει με σιγουριά ότι η Apple θα φροντίσει να ικανοποιήσει σύντομα τα παράπονα αυτά.

Διαβάστε επίσης: Η Apple δωρίζει 1.000 Apple Watches σε ερευνητές για την κατανόηση των διατροφικών διαταραχών

Στο μεταξύ, καθώς αυτές οι προσθήκες δεν δουλεύουν ακόμα στο watch, δεν είναι δυνατό να δοκιμάσετε στην πράξη κανένα από τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά. Τα previews στην phone εφαρμογή Watch υποδεικνύουν ότι είναι απλοί στατικοί launchers, πέρα από την προσθήκη Infographic Modular center News, η οποία θα εμφανίζει breaking news και featured stories από τους editors της Apple News.

Παρ' όλα αυτά, αυτή είναι μια απαραίτητη προσθήκη, καθώς πολλοί χρήστες του Watch χρησιμοποιούν watch faces ως launchers εφαρμογών, με την ίδια συχνότητα που κάνουν οτιδήποτε άλλο, αντί να στηρίζονται στο Dock ή στο πλέγμα εφαρμογών