iOS Tip: Μετατρέψτε τα videos σε Live Photos στο iPhone και στο iPad

iOS Tip: Μετατρέψτε τα videos σε Live Photos στο iPhone και στο iPad
ired.gr

Όπως θα ξέρετε οι Live Photos και τα videos είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να πάρουμε ένα στιγμιότυπο από ένα video και να το έχουμε σαν Live Photo, με την προοπτική να το ορίσουμε ως ταπετσαρία. Τη στιγμή που η Apple δεν μας έχει δώσει τη δυνατότητα αυτή, υπάρχει η λύση μέσα από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Δείτε παρακάτω πώς να μετατρέψετε ένα video σε Live Photo.

Ας δούμε όμως στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε ένα video σε Live Photo.

Αρχικά ανοίγουμε το App Store και ψάχνουμε την εφαρμογή “IntoLive” (μπορείτε να την κατεβάσετε και από εδώ)

Εκκινούμε την εφαρμογή και δίνουμε πρόσβαση στις φωτογραφίες μας. Θα δούμε να εμφανίζονται τα videos της συλλογής μας. Επιλέγουμε αυτό από το οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε τη Live Photo και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η φόρτωση (Loading).

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Βρείτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών μέσα από το Apple Music

Αφού επεξεργαστούμε το video (φίλτρα, περικοπή, rotation, ταχύτητα κ.λπ.) πατάμε στο “Make” επάνω δεξιά στην οθόνη όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Στις επιλογές που θα εμφανιστούν, πατάμε στο “No repeat” αφού οι άλλες επιλογές είναι επί πληρωμή.

Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα και… είμαστε έτοιμοι. Εδώ βλέπουμε την Live Photo που φτιάξαμε. Επιλέγουμε το “Save Live Photos”. Η φωτογραφία μας έχει αποθηκευτεί στη συλλογή μας και μπορούμε να τη βρούμε εκεί.

Αυτό ήταν!

Αν και η εφαρμογή έχει διαφημίσεις που σε πολλούς μπορεί να φανούν αρκετά ενοχλητικές, θεωρούμε πως είναι μία καλή λύση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν Live Photos από videos.

Διαβάστε επίσης: 7 εκπληκτικές εφαρμογές για να καθαρίσετε το iPhone από τα περιττά αρχεία

Πλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε Live Photos από τα αγαπημένα μας videos κατευθείαν μέσα από το iPhone και το iPad. Αν κατά τη διαδικασία προέκυψε η παραμικρή απορία, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.