Οδηγός: Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία Live Listen με τα AirPods στο iOS 12;

Οδηγός: Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία Live Listen με τα AirPods στο iOS 12;
ired.gr

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του iOS 12 που συνδυάζεται με τα AirPods, είναι η λειτουργία Live Listen. Μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε το iPhone ως μικρόφωνο όταν αυτό είναι συνδεδεμένο με τα ασύρματα ακουστικά. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία Live Listen σε χώρους με ιδιαίτερο θόρυβο, ώστε να ακούσουμε το τι θέλει να μας πει κάποιος τον οποίο δεν μπορούμε να ακούσουμε καλά.

Το εν λόγω χαρακτηριστικό υπάρχει στο iPhone από το 2014. Ωστόσο, με την υποστήριξη των AirPods, ο ήχος εισέρχεται στο iPhone και από εκεί ενισχύεται για να φτάσει στα AirPods. Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε, η λειτουργία αυτή, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: iPhone: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της κάμερας και τραβήξτε 4K Videos

Πώς προσθέτουμε το Live Listen στο Κέντρο Ελέγχου στο iPhone;

Αρχικά, θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως τα AirPods είναι συνδεδεμένα με το iPhone και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στα αυτιά σας. Μετά, ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις” στο iPhone και μπείτε στο “Κέντρο Ελέγχου”.

Πατήστε στην “Προσαρμογή χειριστηρίων” και αφού κατέβετε προς τα κάτω επιλέξτε το “+” δίπλα από την “Ακοή”.

Επανερχόμαστε στην αρχική οθόνη της συσκευής μας και μπαίνουμε στο “Κέντρο ελέγχου”. Πατάμε στο εικονίδιο της Ακοής που προσθέσαμε πιο πριν. Μόλις εμφανιστεί το panel του Live Listen, θα χρειαστεί να πατήσουμε μία φορά πάνω του για να το ενεργοποιήσουμε.

Το Live Listen έχει ενεργοποιηθεί και όπως θα παρατηρήσετε, θα ακούτε με υπερβολική ευαισθησία τα πάντα γύρω σας. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να πλησιάσετε το iPhone στον ήχο που θέλετε να ακούσετε πιο έντονα.

Αυτό ήταν!

Διαβάστε επίσης: Δεν μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 12; Δείτε μερικές πιθανές λύσεις

Σας δείξαμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Live Listen στο iPhone με το iOS 12. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω, στα σχόλια.