Η Apple καταχώρησε στην Κίνα νέα μοντέλα iPad

Η Apple καταχώρησε στην Κίνα νέα μοντέλα iPad
ired.gr

Στα τέλη Σεπτεμβρίου η Apple καταχώρησε νέα iPad και μία νέα συσκευή Bluetooth στο Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT), που υποδηλώνει μια επικείμενη κυκλοφορία νέου μοντέλου iPad Pro και ίσως ένα νέο Apple Pen.

Σύμφωνα με την MySmartPrice, η Apple κατέγραψε τους αριθμούς των μοντέλων iPad A1876, A1980 και A1993 τα οποία αντιστοιχούν σε προηγούμενες εγγραφές iPad που είδαμε τον Ιούλιο στο Eurasian Economic Commission. Εξαίρεση αποτελεί το A1993, το οποίο δεν έχει παρατηρηθεί σε προηγούμενη καταχώρηση.

Apple Watch Series 4: Το πιο γρήγορο ρολόι που έφτιαξε ποτέ η Apple (speedtest video)

Οι νέοι αριθμοί μοντέλων δεν αντιστοιχούν σε καμία υπάρχουσα συσκευή και πιθανόν να αντιπροσωπεύουν μοντέλα iPad που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Τον Ιούλιο, η Apple καταχώρησε επίσης τα A1934, A1979, A2013, A2014 και A1985 με το ECC, αντιπροσωπεύοντας νέα μοντέλα iPad που προορίζονται να πωληθούν σε χώρες όπως η Αρμενία, η Λευκορωσία, το Καζακστάν και η Ρωσία.

Το οτι η Apple καταγράφει νέα μοντέλα iPad σε μια χώρα μας κάνει να πιθανολογήσουμε ότι μια νέα κυκλοφορία θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά. Με τα νέα μοντέλα iPad και τους νέους Mac στον ορίζοντα, περιμένουμε από την Apple να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση τον Οκτώβριο, η οποία θα μπορούσε ίσως να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του μήνα με βάση την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone XR. Αυτό αντιστοιχεί και στο ιστορικό της Apple η οποία έχει επιλέξει και στο παρελθόν να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις αυτή την περίοδο.

Οι φήμες υποδεικνύουν ότι τα νέα μοντέλα iPad Pro θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν παράλληλα με ένα δεύτερο Apple Pen με αφού υπάρχει μια άγνωστη συσκευή Bluetooth στην κατάθεση της Apple στο MIIT.

Ρυθμίστε την “Ώρα ύπνου” και κερδίστε πολύτιμες ώρες… ύπνου

Η συσκευή Bluetooth, που αναφέρεται απλά ως "Bluetooth device", διαθέτει αριθμό μοντέλου A2051, χωρίς πρόσθετες πληροφορίες. Δεν είναι γνωστό ακόμη για πιο προϊόν πρόκειται, αλλά θα μπορούσε πράγματι να είναι ένα νέο μολύβι της Apple βασισμένο στις φήμες που έχουμε ακούσει εώς τώρα.

Η Apple αναμένεται να εισαγάγει νέα μοντέλα iPad Pro με μεγέθη οθόνης 10,5 και 12,9 ιντσών, με μεγαλύτερες οθόνες και λεπτότερα στεφάνια, χωρίς κουμπί αφετηρίας. Όλα τα νέα μοντέλα iPad Pro αναμένεται να υιοθετήσουν το Face ID και ένα σύστημα κάμερας TrueDepth μαζί με βελτιωμένους επεξεργαστές, καλύτερες δυνατότητες κάμερας και ίσως θύρα USB-C αντί για την θύρα Lightning της Apple.