Το iOS 12.1 θα είναι η έκδοση όσων αγαπούν τα emoji

Το iOS 12.1 θα είναι η έκδοση όσων αγαπούν τα emoji
ired.gr

Η επερχόμενη ενημέρωση του iOS 12.1 της Apple θα εισαγάγει περισσότερα από 70 νέα emoji, τα οποία ήρθαν νωρίτερα αυτή τη βδομάδα στη δεύτερη beta του iOS 12.1. 

Δοκιμάσαμε τις νέες μορφές που θα δουν όλοι οι χρήστες όταν θα κυκλοφορήσει το iOS 12.1, όπως το κρύο πρόσωπο, το πρόσωπο με τις καρδιές, τα κόκκινα μαλλιά, τα λευκά μαλλιά, το χωρίς μαλλιά και πολλά άλλα. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η χρήση του emoji γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο και πολλοί χρήστες του iOS προσβλέπουν τώρα στις ενημερώσεις που περιλαμβάνουν νέους χαρακτήρες emoji για να συμπεριληφθούν σε μηνύματα κειμένου, στα κοινωνικά δίκτυα κ.λπ. 

Διαβάστε επίσης: Ρυθμίστε την “Ώρα ύπνου” και κερδίστε πολύτιμες ώρες… ύπνου

Η έκδοση των emoji για το 2018 περιλαμβάνει νέα emoji σε μια σειρά κατηγοριών, από πρόσωπα και ανθρώπους μέχρι φαγητό, ζώα και κοινά οικιακά αντικείμενα. Κάθε νέο emoji που έρχεται στο iOS 12.1 απεικονίζεται παρακάτω, οργανωμένο ανά κατηγορία. 

Νέα πρόσωπα: Πρόσωπο με καρδιές, ζεστό πρόσωπο, κρύο πρόσωπο, πρόσωπο για πάρτι, μεθυσμένο πρόσωπο και ευγενικό πρόσωπο. 

emoji

Νέοι: Άνδρας / γυναίκα με κόκκινα μαλλιά, άνδρας / γυναίκα με λευκά μαλλιά, άνδρας / γυναίκα με σγουρά μαλλιά, άντρας / γυναίκα χωρίς μαλλιά, υπερήρωες (αρσενικό και θηλυκό).

emojis

Τμήματα σώματος: Πόδι, πατούσα, δόντι και οστά. 

emoji

Ρούχα: γυαλιά, ρόμπα εργαστηρίου, μπότες πεζοπορίας και επίπεδο παπούτσι. 

emoji

Παιχνίδια: αρκουδάκι, παζλ και πιόνι σκακιού. 

emoji

Σπορ: Σκέιτμπορντ, λακρός, μπάλα τένις και ιπτάμενος δίσκος. 

emoji

Ζώα: ρακούν, λάμα, ιπποπόταμος, καγκουρό, ασβός, κύκνος, παγώνι, παπαγάλος, αστακός και κουνούπι. 

emoji

Επιστήμη: Μικρόβιο, δοκιμαστικός σωλήνας, πιάτο Petri, DNA. 

emoji

Οικιακά: Μπουκάλι λοσιόν, σαπούνι, σφουγγάρι, καρφίτσα ασφαλείας, σκούπα, ρολό χαρτιού, τροχαλία και σπάγκος. 

emoji

Τρόφιμα: Mango, πράσινα φύλλα, bagel, αλάτι, κέικ φεγγαριού και cupcake. 

emoji

Τυχαία αντικείμενα: Πυξίδα, τούβλο, αποσκευές, πυροτέχνημα, κόκκινος φάκελος, φυλαχτό νάσαρ (κακό μάτι), απόδειξη, κιβώτιο εργαλείων, πυροσβεστήρας, καλάθι, σύμβολο άπειρου και σημαία πειρατών. 

emoji

Τα Emoji που προστέθηκαν στο iOS 12.1 προέρχονται από το Unicode 11, το οποίο ολοκληρώθηκε και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Συχνά απαιτεί από την Apple και άλλες εταιρείες τεχνολογίας αρκετούς μήνες να εφαρμόσουν νέα emoji επειδή πρέπει να δημιουργηθεί το κατάλληλο έργο τέχνης για κάθε νέο χαρακτήρα. 

Το Unicode 12, το οποίο η Apple θα υιοθετήσει το 2019, βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή. Τα υποψήφια Emoji για το Unicode 12 περιλαμβάνουν φλαμίνγκο, μία λευκή καρδιά, ψαροντούφεκο, τσεκούρι, βίδρα, λεμόνι, βούτυρο, κρεμμύδι, παγάκι, καρέκλα, χαρταετό, βάφλα, στρείδι και πολλά άλλα. 

Διαβάστε επίσης: Τι περιμένουμε μέσα στον Οκτώβριο από την Apple;

Η Apple λέει ότι συνεργάζεται με την Unicode Consortium για να προσθέσει επιπλέον εικονίδια emoji με θέμα την αναπηρία στο Unicode 12. 

Είναι ακόμα νωρίς για την επίσημη έκδοση του iOS 12.1, οπότε δεν είναι αρκετά σαφές πότε θα κυκλοφορήσει η ενημερωμένη έκδοση και αν θα περιέχονται σε αυτή τα νέα emoji. Είναι πιθανό να έρθει στα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου. Πιθανότατα να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου μαζί με το iPhone XR που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.