Instagram guide: Φτιάξτε το δικό σας Instagram Nametag για να σας βρίσκουν οι φίλοι σας… πανεύκολα

Instagram guide: Φτιάξτε το δικό σας Instagram Nametag για να σας βρίσκουν οι φίλοι σας… πανεύκολα
ired.gr

Το Instagram name tag είναι μία ψηφιακή κάρτα την οποία μπορούν οι φίλοι μας να σκανάρουν για να μας βρουν εύκολα στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο. Σε αυτό τον οδηγό, θα δούμε βήμα βήμα το πώς δημιουργούμε ένα nametag αλλά και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

instagram

Ας ξεκινήσουμε!

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: βγάλτε screenshot τις ιστορίες στο Instagram χωρίς ο χρήστης να λάβει κάποια ειδοποίηση

Ανοίγουμε την εφαρμογή του Instagram και επιλέγουμε το προφίλ μας. Στη συνέχεια πατάμε στις τρις οριζόντιες γραμμές πάνω δεξιά. Θα μας εμφανιστούν ορισμένες επιλογές. Επιλέγουμε την “Ετικέτα ονόματος”.

instagram

Θα εμφανιστεί η κάρτα με το instagram name μας. Μπορούμε να τη φτιάξουμε όπως θέλουμε (Αλλαγή χρωμάτων κ.λπ.). Μόλις ολοκληρώσουμε την επεξεργασία της, επιλέγουμε τον διαμοιρασμό επάνω δεξιά. Μπορούμε να στείλουμε την κάρτα μας μέσω κάποιων εφαρμογών ή να την αποθηκεύσουμε και σαν φωτογραφία.

instagram

Η κάρτα μας είναι έτοιμη!

Πώς μπορεί να με βρει ή να βρω κάποιον που θέλω εύκολα μέσω της nametag κάρτας;

Αφού έχουμε δημιουργήσει την κάρτα μας, καλό είναι να την αποθηκεύσουμε και ως φωτογραφία στη συσκευή μας ώστε να την έχουμε άμεσα διαθέσιμη. Εμείς θα δούμε δύο τρόπους για να σκανάρουμε το nametag.

Από την κάμερα της εφαρμογής

Ανοίγουμε και πάλι την εφαρμογή του Instagram και επιλέγουμε να ανοίξουμε την κάμερα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε το nametag που σας ενδιαφέρει μπροστά σας. Πλησιάστε το iPhone κοντά του και απλά περιμένετε μέχρι η κάμερα να σκανάρει το nametag.

Από το προφίλ μας

Μπαίνουμε και πάλι στο Instagram προφίλ μας και πατάμε εκ νέου στις τρις κάθετες γραμμές πάνω δεξιά. Επιλέγουμε την “Ετικέτα ονόματος” και στη συνέχεια στη “Σάρωση ετικέτας ονόματος”.

Εδώ είτε σκανάρουμε το nametag που μας ενδιαφέρει ή αν το έχουμε ως φωτογραφία (μέσω ενός screenshot ας πούμε, επιλέγουμε να μπούμε στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες που έχουμε πάνω δεξιά.

instagram

Αφού βρούμε τη φωτογραφία με το nametag την επιλέγουμε. Αυτομάτως η εφαρμογή θα σκανάρει την φωτογραφία στο υπόβαθρο και θα μας εμφανίσει το αποτέλεσμα.

Γιατί είναι χρήσιμο ως χαρακτηριστικό;

Πρόκειται για ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό αφού πολλές φορές ψάχνουμε για αρκετή ώρα ένα χρήστη που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε λόγω ενός ιδιαίτερου instagram name. Επίσης, αν θέλετε να αυξήσετε τους followers, ποστάρετε μία φωτογραφία με το nametag σας στα social media.

Διαβάστε επίσης: Instagram guide: Γίνετε αόρατοι στους φίλους σας στο Instagram

Σας δείξαμε πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Instagram nametag card. Αν έχετε την οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία, ρωτήστε μας στα σχόλια.