Οδηγός: Προσθέστε το Apple Music ή το Spotify στην εφαρμογή Google Maps στο iPhone

Οδηγός: Προσθέστε το Apple Music ή το Spotify στην εφαρμογή Google Maps στο iPhone
ired.gr

Οι χάρτες της Google ενημερώθηκαν και φέρνουν ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Πλέον, μπορούμε να προσθέσουμε την αγαπημένη μας υπηρεσία μουσικής ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του τι ακούμε, κατά την πλοήγησή μας. Παρακάτω θα δούμε τον τρόπο για να “συνδέσουμε” την εφαρμογή Google Maps με το Apple Music ή το Spotify στο iPhone.

apple music spotify

Ας ξεκινήσουμε:

Ξεκινάμε ανοίγοντας την εφαρμογή Google Maps.

google maps

Διαβάστε επίσης: Δεν μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 12; Δείτε μερικές πιθανές λύσεις

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να πατήσουμε στις τρις οριζόντιες γραμμές πάνω αριστερά για να μας εμφανιστεί το μενού και οι επιλογές του. Επιλέγουμε το γρανάζι πάνω δεξιά στην καρτέλα που εμφανίζεται για να μπούμε στις ρυθμίσεις.

google maps iphone

Πατάμε στην “Πλοήγηση” στο πάνω μέρος της οθόνης. Εδώ θα δούμε να εμφανίζονται κάποιες επιλογές. Επιλέγουμε τα “Στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής μουσικής”.

google maps iphone

Μέσα από εδώ μπορούμε να μην επιλέξουμε “Καμία”, να επιλέξουμε το “Apple Music” ή το “Spotify”.

google maps iphone

Πριν χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή, αφού ολοκληρώσουμε την παραπάνω διαδικασία, θα πρέπει να ελέγξουμε για το αν οι χάρτες της Google έχουν πρόσβαση στο Apple Music. Για να το κάνουμε αυτό:

Ανοίγουμε τις “Ρυθμίσεις” και κατεβαίνουμε προς τα κάτω, μέχρι να βρούμε το Google Maps.

google maps iphone

Αφού επιλέξουμε το “Google Maps” θα δούμε τις επιλογές για πρόσβαση της εφαρμογής. Ενεργοποιούμε τον διακόπτη στο “Πολυμέσα και Apple Music”.

google maps iphone

Όταν ανοίξουμε την εφαρμογή και επιλέξουμε να λάβουμε πλοήγηση για κάποια διαδρομή, θα δούμε να εμφανίζεται το παρακάτω:

google maps iphone

Διαβάστε επίσης: 9 εθιστικά multiplayer παιχνίδια για το iPad

Αυτή ήταν η διαδικασία προσθήκης του Apple Music στην εφαρμογή “Google Maps”. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.