9 εθιστικά multiplayer παιχνίδια για το iPad

9 εθιστικά multiplayer παιχνίδια για το iPad
ired.gr

Όλοι λίγο πολύ αγαπάμε το gaming, ειδικά όταν το απολαμβάνουμε σε αξιόλογες οθόνες. Το iPad (με την οθόνη retina) και το iPad mini είναι οι συσκευές που μπορούν να φιλοξενήσουν ικανοποιητικά το gaming στις φορητές συσκευές.

Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η Apple έχει δημιουργήσει το Game Center μέσω του οποίου πολλά multiplayer παιχνίδια μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 9 παιχνίδια στα οποία μπορείτε να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας, μέσα από την απολαυστική οθόνη του iPad.

Cops N Robbers (FPS)

Cops N Robbers (FPS)

Πάρτε τα όπλα και ξεκινήστε την επίθεση. Μπορείτε να παίξετε σε είτε μόνος σας είτε με τους φίλους σας είτε με άτομα από όλο τον πλανήτη. Επίσης, τα scores σας ανεβαίνουν στο Game Center οπότε προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν από εδώ.

Bowling King

Bowling King

Εξασκείστε τις ικανότητές σας στο bowling είτε με τους φίλους σας είτε με τα μέλη της οικογένειάς σας σε έναν αγώνα 1 vs 1. Οι χειρισμοί είναι εύκολοι και κατανοητοί. Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς κάποιων επιλογών εντός του παιχνιδιού αλλά γενικά, το παιχνίδι είναι free to play. Πέρα από αυτό, το παιχνίδι δίνει αρκετές επιλογές ως προς τις μπάλες. Οπότε, αξίζει μία ευκαιρία. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

The Blockheads

The Blockheads

Μην κρίνετε το παιχνίδι από τα 2D γραφικά του. Θα σας αποζημιώσει με το Story του και τις λειτουργίες του. Είναι νύχτα, δεν έχετε φωτιά, είστε χωρίς καταφύγιο και έχετε ένα φτυάρι, λίγο ξύλο και μερικά ραβδιά. Η επιλογή είναι δική σας για το τι θα επιλέξετε να χτίσετε με αυτά τα υλικά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο ή να μπείτε σε αυτόν των φίλων σας ή ακόμα και παικτών που δε γνωρίζετε. Ο αγώνας για επιβίωση ξεκινά. Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ.

Doodle Army 2: Mini Militia – Online Multiplayer

Doodle Army 2: Mini Militia – Online Multiplayer

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που υποστηρίζει offline αλλά και online modes. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi ή το Bluetooth για να συνδεθείτε τοπικά μέχρι και με 6 άτομα. Όπως λέει και το όνομα, χρησιμοποιείς όπλα και χειροβομβίδες ενάντια στους αντιπάλους σου. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

Fortnite

Fortnite

Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το Fortnite. Αντιμετώπισε μέχρι 100 αντιπάλους και προσπάθησε να επιβιώσεις όσο περισσότερο μπορείς. Χτίσε την κατάλληλη άμυνα για να αντέχεις τις σφοδρές επιθέσεις των αντιπάλων. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

Διαβάστε επίσης: Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους μέσα από τους χάρτες της Apple στο iPhone;

School of Chaos Online MMORPG

School of Chaos Online MMORPG

Το όνομα τα λέει όλα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα από αυτά που απαγορεύονται στην καθημερινή ζωή σε ένα σχολείο. Οι καθηγητές τρώγονται από zombies και κανείς δε σας ελέγχει. Μπορείτε να παίξετε σε πραγματικό χρόνο με παίκτες από όλο τον πλανήτη. Κατεβάστε την από εδώ.

Super Stickman Golf 2

Super Stickman Golf 2

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αρκετά μαθήματα για golf, αρκετούς χαρακτήρες και διαφορετικούς στόχους ώστε να είστε μονίμως στις επάλξεις. Υπάρχουν δύο modes στο multiplayer με τις ονομασίες “Turn” και Race”. Η σύνδεση με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο είναι εύκολη και το παιχνίδι είναι δωρεάν. Βρείτε το εδώ.

Payback 2

Payback 2

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά με το GTA. Θα βρείτε μία ποικιλία αποστολών που θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Μπορείτε επίσης να παίξετε αντίπαλοι με τους φίλους σας αλλά και εναντίον άλλων παικτών από όλο τον πλανήτη. Η εφαρμογή έχει μέγεθος κάπου στα 100MB, οπότε καλό είναι να είστε συνδεδεμένος σε κάποιο Wi-Fi πριν κάνετε τη λήψη. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

VS. Racing 2

VS. Racing 2

Αν το VS. Racing δεν ήταν αρκετό, η δεύτερη έκδοσή του φαίνεται πως φέρνει όλα όσα έλειπαν από την πρώτη υλοποίηση. Υπάρχουν 127 αγώνες τους οποίους μπορείτε να εξερευνήσετε.

Με 10 αυτοκίνητα στη διάθεσή σας, θα αγαπήσετε τους αγώνες. Μπορείτε να αγωνιστείτε εναντίον 5 παικτών σε ένα εκπληκτικό multiplayer mode. Βρείτε την εφαρμογή εδώ.

Διαβάστε επίσης: 7 εκπληκτικές εφαρμογές για να καθαρίσετε το iPhone από τα περιττά αρχεία

Αυτά ήταν 9 από τα καλύτερα multiplayer games για το iPad σας. Εσείς, έχετε να μας προτείνετε κάποιο άλλο παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.