iPhone: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της κάμερας και τραβήξτε 4K Videos

iPhone: Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της κάμερας και τραβήξτε 4K Videos
ired.gr

Ψάχνετε να επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα εγγραφής βίντεο 4K με το iPhone σας; Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας από την προεπιλεγμένη ανάλυση 1080p σε 4K.

Το 4K είναι τέσσερις φορές η ανάλυση 1080p και προσφέρει φανταστική ποιότητα βίντεο απευθείας από το iPhone σας. Λάβετε υπόψη ότι ανάλογα με το μοντέλο iPhone, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα υποστήριξης 4K.

iphone camera

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς μπορούμε να μοιράσουμε internet μέσα από το iPhone;

Τα iPhone 6s και 6s Plus ήταν τα πρώτα που προσέφεραν 4K στα 30 fps. Τα iPhone 7 και 7 Plus προσφέρουν το ίδιο, ενώ τα iPhone 8 / 8 Plus και το iPhone X έφεραν 4K σε 24 fps, 30 fps και 60 fps. Τα iPhone Xs, Xs Max και Xr προσφέρουν την ίδια υποστήριξη 4K με τα iPhone 8 και X.

Πώς μπορούμε να τραβήξουμε videos ανάλυσης 4K από το iPhone μας;

Αρχικά ανοίγουμε τις “Ρυθμίσεις” της συσκευής μας και κατεβαίνουμε προς τα κάτω μέχρι να βρούμε την “Κάμερα”.

iphone camera

Εδώ θα βρούμε την ενότητα “Βίντεο”. Αφού την επιλέξουμε θα δούμε όλες τις επιλογές που έχουμε σχετικά με την ποιότητα στην οποία θέλουμε η κάμερα της συσκευής μας να τραβάει videos. Επιλέγουμε κάποια από αυτές που αφορούν το 4Κ.

iphone camera

Όπως βλέπουμε από την παραπάνω φωτογραφία, υπάρχει επεξήγηση για το μέγεθος που θα καταλαμβάνει κάθε λεπτό του video που τραβάμε, ανάλογα με την ποιότητα που έχουμε επιλέξει.

Ναι μεν η ποιότητα 4Κ στα 60 fps μπορεί να είναι η υψηλότερη, αλλά παρατηρούμε πως κάθε λεπτό λήψης, ισοδυναμεί με 400 MB.

Διαβάστε επίσης: Safari Tip: Ανοίξτε όλα τα links του Safari σε νέα καρτέλα με ένα απλό άγγιγμα

Αυτή ήταν η διαδικασία με την οποία μπορούμε να ορίσουμε την ποιότητα video που θα τραβάει η κάμερα του iPhone μας. Αν υπάρχει το παραμικρό ερώτημα σχετικά με τα παραπάνω, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.