Αυτό είναι το iPhone XR

Αυτό είναι το iPhone XR
ired.gr

Το νέο iPhone XR κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η πιο δημοφιλής συσκευή iPhone για πολλούς ανθρώπους αυτή τη σεζόν. Όχι μόνο έχει ένα πολύ παρόμοιο σχέδιο με το ακριβότερο iPhone XS μοντέλο, αλλά έχει και πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά σε μια σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

iphone xr

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι, φυσικά, η οθόνη, η οποία είναι τεχνολογίας LCD 6,1 ιντσών με μια εγκοπή στην κορυφή. Η οθόνη είναι πολύ καλή, όσο οι οθόνες LCD στα προηγούμενα iPhone. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι οθόνες πάντα καθοδηγούσαν την βιομηχανία των smartphones. 

Διαβάστε επίσης: Οι 4 μεγαλύτερες ανακοινώσεις της Apple που είδαμε στο χθεσινό event

Κοιτάζοντας προσεκτικά την εγκοπή και τις στρογγυλεμένες γωνίες, μπορείτε να δείτε τα τεχνάσματα και τις ψευδαισθήσεις που είχε προκαλέσει η Apple, για να κάνει την τεχνολογία να λειτουργήσει, αλλά όλα φαίνονται υπέροχα στο ανθρώπινο μάτι κατά την χρήση. Υπάρχει μια αρκετά προεξέχουσα στεφάνη στο περίβλημα της συσκευής. Άλλα τηλέφωνα με οθόνη LCD από άκρη σε άκρη συνήθως έχουν διάφορα κενά περιμετρικά. Αυτό δεν συμβαίνει στο νέο iPhone. Πρόκειται για έναν έξυπνο σχεδιασμό που διατηρεί την εμφάνιση ενός τηλεφώνου πλήρους οθόνης.

iphone xr

Όσο αφορά τα χαρακτηριστικά, το XR είναι αξιοσημείωτο ότι έχει πολλές από τις προδιαγραφές του νέου XS, αλλά μια σημαντική παράλειψη είναι το 3D Touch, το οποίο απλά δεν είναι εδώ. 

Το 3D touch είναι η μεγάλη απώλεια της νέας συσκευής. Βέβαια οι περισσότεροι χρήστες iPhone γνωρίζουν εάν η λειτουργία 3D touch είναι απαραίτητη για αυτούς ή όχι.

iphone xr

Το iPhone XR διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των πολύ ωραίων κοραλλί και μπλε επιλογών. Τα χρώματα είναι εξαιρετικά ζωντανά. Το κοράλλι και το κόκκινο, ιδιαίτερα, είναι καταπληκτικά. Είναι ειλικρινά ένας λόγος για να αποκτήσετε το XR αντί του XS αν δεν σας ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες όπως οι διπλές κάμερες και το 3D Touch. Το XR δεν διαθέτει το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι του XS, αλλά εξακολουθεί να διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί στην πίσω όψη. 

iphone xr

Στο εσωτερικό του, το XR έχει τον νέο επεξεργαστή A12 Bionic της Apple, ο οποίος είναι ο ίδιος και στα πιο ακριβά μοντέλα. Διαθέτει επίσης αντοχή στο νερό IP67, μπαταρία που διαρκεί μιάμιση ώρα παραπάνω από το iPhone 8 Plus και μία μόνο πίσω κάμερα 12 megapixel, η οποία όμως έχει τη δυνατότητα φωτογράφησης σε πορτρέτο. Επιπλέον, το XR υποστηρίζει δυνατότητες διπλής SIM μέσω των nano SIM και eSIM.

Διαβάστε επίσης: iPhone XS και XS Max

Το XR θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο στα $749 για το μοντέλο με τα 64GB αποθήκευσης. Θα υπάρχουν επίσης επιλογές αποθήκευσης 128GB και 256GB στα $799 και $899 αντίστοιχα.