Instagram guide: Γίνετε αόρατοι στους φίλους σας στο Instagram

Instagram guide: Γίνετε αόρατοι στους φίλους σας στο Instagram
ired.gr

Το Instagram έχει ενημερωθεί και έχει αποκτήσει μία πολύ χρήσιμη λειτουργία. Πλέον, όπως και στο Facebook, μπορούμε να δούμε ποιοι φίλοι μας είναι online αφού υπάρχει η χαρακτηριστική πράσινη τελεία που το δηλώνει. Έτσι, μπορούμε να ξεκινήσουμε μία συνομιλία με κάποιον από τη στιγμή που ξέρουμε πότε θα δει το μήνυμά μας άμεσα. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό διαταράσσει το απόρρητό μας αφού αποκαλύπτει το πότε είμαστε συνδεδεμένοι.

instagram

Μην ανησυχείτε όμως. Υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την επιλογή του να φαίνεται πότε είστε online,  καθώς και το αν πληκτρολογείτε ένα μήνυμα στα πλαίσια κάποιας συνομιλίας.

Διαβάστε επίσης: Instagram - Γίνετε διάσημοι με απλά και σταθερά βήματα

Ας δούμε πώς μπορούμε να γίνουμε αόρατοι στο Instagram!

Ανοίγουμε την εφαρμογή του Instagram στη συσκευή μας.

iphone instagram

Πατάμε το εικονίδιο του προφίλ μας στην κάτω αριστερή γωνία και στη συνέχεια τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

instagram iphone

Αφού μπούμε στις “ΕΠΙΛΟΓΕΣ”, κατεβαίνουμε προς τα κάτω μέχρι να βρούμε την επιλογή “Κατάσταση δραστηριότητας”.

instagram iphone

Εδώ βλέπουμε δύο επιλογές. Η μία είναι η “Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας”. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά πως με τη συγκεκριμένη επιλογή οι χρήστες βλέπουν πότε είμαστε online καθώς και το διάστημα που έχει περάσει από την τελευταία σύνδεσή μας. Επίσης, μας ενημερώνει για το γεγονός πως ούτε εμείς θα μπορούμε να δούμε τη δραστηριότητα των φίλων μας.

Η δεύτερη επιλογή είναι η “Εμφάνιση δραστηριότητας στη συνομιλία”. Όταν η εν λόγω λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, σε κάθε συνομιλία μας, το άτομο με το οποίο μιλάμε, θα είναι σε θέση να βλέπει το πότε πληκτρολογούμε ή το πότε χρησιμοποιούμε την κάμερα.

Εμείς κλείνουμε τους διακόπτες και στις δύο επιλογές.

instagram iphone

Αυτό ήταν. Πλέον, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Instagram χωρίς να γινόμαστε αντιληπτοί από τους φίλους μας, διατηρώντας παράλληλα κρυφά τα ίχνη μας, ακόμα και κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως από δε θα μπορούμε να βλέπουμε εξίσου το πότε οι φίλοι μας είναι online.

Διαβάστε επίσης: 7 κόλπα που επιβάλλεται να γνωρίζετε στην εφαρμογή Instagram

Αν κατά τη διαδικασία προέκυψε η οποιαδήποτε απορία, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.