7 εκπληκτικές εφαρμογές για να καθαρίσετε το iPhone από τα περιττά αρχεία

7 εκπληκτικές εφαρμογές για να καθαρίσετε το iPhone από τα περιττά αρχεία
ired.gr

Όλα τα περιττά αρχεία που έχουμε στο iPhone, όπως αρχεία, φακέλους, cookies και cache, καλό είναι κατά διαστήματα να διαγράφονται, ώστε η συσκευή μας να μην πλημμυρίσει από “σκουπίδια”. Αν θέλετε να αποτρέψετε τη συγκέντρωση περιττών αρχείων στη συσκευή σας, χρησιμοποιείστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές.

Magic Phone Cleaner

magic phone cleaner

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να εντοπίσετε τα μεγαλύτερα αρχεία που καταλαμβάνουν σημαντικό αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σας. Αφού τα εντοπίσετε, μπορείτε να τα διαγράψετε πολύ εύκολα. Η εφαρμογή είναι αποτελεσματική και κρατάει τη συσκευή μας “καθαρή”. Να σημειώσουμε πως υποστηρίζονται αρκετές γλώσσες αλλά όχι τα ελληνικά. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ.

Dr. Cleaner

doctor cleaner

Το Dr. Cleaner είναι η εφαρμογή που πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα, ώστε να μην επιτρέψετε τη συγκέντρωση περιττών αρχείων. Εντοπίστε τις διπλές φωτογραφίες και διαγράψτε τες με άνεση. Μπορείτε επίσης να κάνετε σάρωση της συσκευής για να βρείτε τα μεγάλα videos που δεσμεύουν μεγάλο μέρος αποθηκευτικού χώρου και στη συνέχεια να τα διαγράψετε. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές και να τις διαγράψετε. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Επεξεργαστείτε πολλά emails ταυτόχρονα στην εφαρμογή Mail του iOS

Cleaner Pro

cleaner pro

Με το Cleaner Pro μπορείτε να συγχωνεύσετε τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές και να διαγράψετε τα groups επαφών που δε σας ενδιαφέρουν πλέον. Με τη βοήθεια του έξυπνου φίλτρου, έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε τις επαφές που σας ενδιαφέρουν. Έχετε αμφιβολίες για την ασφάλεια των επαφών σας; Αν ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε backup και να το εξάγετε στο Dropbox, στο Google Drive κ.λπ. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

GetSpace

getspace

Είναι λογικό να μην επιθυμείτε η συσκευή σας να γεμίσει με φωτογραφίες που δε χρειάζεστε. Το GetSpace, είναι η κατάλληλη επιλογή. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αλγορίθμους και μηχανισμό αναγνώρισης προσώπων ώστε να ανιχνεύσει τις μη απαραίτητες φωτογραφίες με ευκολία. Φυσικά, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις φωτογραφίες που έχετε δύο φορές.

Επίσης η εφαρμογή εντοπίζει τις φωτογραφίες χαμηλής ποιότητας ώστε να μπορείτε να τις διαγράψετε ευκολότερα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής, θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 3.49€. Για τη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής πατήστε εδώ.

Phone Cleaner by saar baruch

phone cleaner

Η συγκεκριμένη εφαρμογή κάνει καλή δουλειά στο να σας επιτρέπει να οργανώνετε το χώρο στο iPhone. Μπορείτε να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας και να διαγράψετε όλα τα αρχεία που δε θέλετε να κρατήσετε στη συσκευή σας. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα αρχεία με βάση το μέγεθος ώστε να εντοπίσετε αυτά που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο στη συσκευή σας. Η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει τις περιττές φωτογραφίες και να τις διαγράψει. Επίσης, μπορείτε να καθαρίσετε τα αρχεία του Web browser που χρησιμοποιείτε.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε εδώ.

Avira Optimizer

avira optimizer

Αυτό που τοποθετεί το “Avira Optimizer” μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών καθαρισμού των iOS συσκευών, είναι η γρήγορη και εμπιστευτική λειτουργικότητά του. Με μόνο λίγα βήματα, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα περιττά αρχεία όπως είναι οι φωτογραφίες. Επιπλέον, καθαρίζοντας τη μνήμη cache θα καταφέρετε να επιταχύνετε αισθητά τη συσκευή σας. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να σας ειδοποιεί ανά διαστήματα, για να κάνετε καθαρισμό των αχρείαστων αρχείων. Κατεβάστε τη εντελώς δωρεάν από εδώ.

Remo Duplicate Photos Remover

remo duplicate photo remover

Πρόκειται για μία εφαρμογή καθαρισμού των διπλών φωτογραφιών. Ο λόγος όμως που είναι στη λίστα είναι επειδή δίνει κάποιες επιπλέον επιλογές σε σχέση με τις παραπάνω εφαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε/απο-επιλέξετε τις περιττές φωτογραφίες σε όλα τα groups.

Επί πρόσθετα, μπορείτε να ελέγξετε το μέγεθος, την ανάλυση και άλλα σημαντικά στοιχεία για τις εικόνες, οπότε είναι πιο εύκολο για εσάς να κάνετε την τελική επιλογή. Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν από εδώ.

Διαβάστε επίσης: Waze: Μία καταπληκτική εφαρμογή πλοήγησης - GPS

Αυτές ήταν μερικές εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να καθαρίσετε τη συσκευή σας από τα περιττά αρχεία. Εσείς ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να απαλλάξετε τη συσκευή σας από τα αρχεία που δε χρειάζεστε;