Νέα γκάφα της Samsung αποκάλυψε το Note 9… που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Νέα γκάφα της Samsung αποκάλυψε το Note 9… που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα
ired.gr

Μοναδικό λάθος από τη Samsung, η οποία δημοσίευσε μία ανακοίνωση για προ-παραγγελία του Galaxy Note 9 στην ιστοσελίδα της, χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει επίσημα τη συσκευή.

Η σελίδα (δεν είναι προφανώς πλέον διαθέσιμη), έγραφε “Say hello to super power” και προσκαλούσε τους πελάτες να προ-παραγγείλουν τη συσκευή και να είναι “one of the first to experience it”.

note 9

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ένα χάρισμα να προδίδει τα δικά του προϊόντα νωρίτερα από την κυκλοφορία τους και αυτή η φορά δεν έχει κάτι το διαφορετικό. Η σελίδα των προ-παραγγελιών φαίνεται να είναι μέρος του newsletter της Samsung που εστάλη στους πελάτες της εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία. Αν μπαίνατε στη σελίδα και πατούσατε στην επιλογή για να κάνατε προ-παραγγελία της συσκευής, θα εμφανιζόταν ένα “error”. Ο λόγος; Απλός. Είμαστε απλά μερικές εβδομάδες μακριά από το να μπορούμε να προ-παραγγείλουμε τη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Waze: Μία καταπληκτική εφαρμογή πλοήγησης - GPS

note 9

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει αυτά που είχαν ακουστεί από πολλές άλλες διαρροές για το Note 9. Η νέα συσκευή της Samsung φαίνεται να μοιάζει πολύ με το Note 8, θα φέρει jack για ακουστικά, θύρα USB-C, διπλή οπίσθια κάμερα καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, μπορούμε να δούμε μόνο την “πλάτη” της συσκευής, σε χρώμα μπλε, με τη συνοδεία μίας κίτρινης γραφίδας.

note 9

Μόλις πριν μία εβδομάδα, η Samsung έκανε ακόμα ένα λάθος αφού άφησε να διαρρεύσει το νέο Galaxy Watch στην ιστοσελίδα της. Αν και φάνηκε ως ένα ατυχές συμβάν, αφού η Samsung “τα μάζεψε” αλλά αφού είχε δημοσιευτεί η είδηση από τον τύπο, παρατηρούμε πως αυτά τα “ατυχήματα” είναι πλέον ρουτίνα για τη Samsung. Τον Φεβρουάριο, ολόκληρο το video της κυκλοφορίας του Galaxy S9 είχε διαρρεύσει, αποκαλύπτοντας όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής, μία μέρα πριν από την παρουσίασή της.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε η στιγμή που η Apple πρέπει να λύσει τα μεγαλύτερα προβλήματα στο iCloud

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι και ειλικρινείς, η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που από το ζήλο της για προώθηση των προϊόντων της πέφτει σε λάθη. Για όσους θυμούνται, η Apple είχε ανακοινώσει στο Twitter το iPhone 7 κατά την έναρξη του keynote, δίνοντας όλες τις πληροφορίες για την προ-παραγγελία της συσκευής κλέβοντας με αυτόν τον τρόπο της δική της δόξα.