Οδηγός: Βρείτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών μέσα από το Apple Music

Οδηγός: Βρείτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών μέσα από το Apple Music
ired.gr

Είναι πολλές οι φορές όπου ακούμε ένα τραγούδι και θα θέλαμε να έχουμε και τους στίχους του. Η Apple μέσα από την υπηρεσία Apple Music, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τους στίχους των αγαπημένων μας τραγουδιών την ίδια στιγμή που το ακούμε.

Οπότε την επόμενη φορά που θα τύχει να ακούσετε ένα τραγούδι και δε θα καταλαβαίνετε τους στίχους, μπορείτε να τους δείτε ευθύς αμέσως μπροστά σας. Πάμε να δούμε τη διαδικασία;

Ανοίγουμε τo Apple Music.

apple music

Επιλέγουμε να ακούσουμε ένα τραγούδι. Αφού ξεκινήσει η αναπαραγωγή του τραγουδιού, πατάμε πάνω στη μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης μας.

apple music

Η καρτέλα ανοίγει. Επιλέγουμε τις τρεις τελείες κάτω δεξιά για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες επιλογές.

apple music

Πατάμε στο “Στίχοι”. 

apple music

Οι στίχοι θα φορτωθούν μπροστά μας.

apple music

Υπάρχουν ωστόσο και άλλοι δύο τρόποι για να δούμε τους στίχους σε ένα τραγούδι.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς μπορούμε να μοιράσουμε internet μέσα από το iPhone;

Αφού ανοίξουμε την καρτέλα με το τραγούδι που ακούμε, αντί να πατήσουμε στις τρεις τελείες, σύρουμε από το κάτω μέρος της οθόνης (όχι εντελώς κάτω γιατί θα εμφανιστεί το Κέντρο ελέγχου) προς τα πάνω.

apple music

Οι στίχοι θα εμφανιστούν.

apple music

Ο τρίτος και τελευταίος τρόπος για να δούμε τους στίχους ενός τραγουδιού, είναι να πατήσουμε με πίεση την μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, αντί να την ανοίξουμε με ένα απλό άγγιγμα. Θα εμφανιστούν και πάλι κάποιες επιλογές. Επιλέγουμε το “Στίχοι”. Αυτός ο τρόπος λειτουργεί σε συσκευές που φέρουν το χαρακτηριστικό του 3D Touch.

apple music

Διαβάστε επίσης: Πώς διαγράφουμε τα αρχεία της ενότητας “Άλλα” για να εξοικονομήσουμε αποθηκευτικό χώρο στο iPhone και στο iPad ;

Σας εξηγήσαμε τη διαδικασία με την οποία μπορείτε να δείτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών μέσα από το Apple Music στο iPhone και στο iPad. Αν κατά τη διαδικασία προέκυψε η οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.