Οδηγός: Πώς μπορούμε να κατεβάσουμε τα επίσημα manuals οδηγιών για το iPhone και το iPad;

Οδηγός: Πώς μπορούμε να κατεβάσουμε τα επίσημα manuals οδηγιών για το iPhone και το iPad;
ired.gr

Είτε κάποιος είναι “φρέσκος” στον κόσμο του iPhone και του iPad, είτε είναι ένας πεπειραμένος χρήστης, τα επίσημα manuals οδηγιών της Apple, θα μπορούσαν να φανούν πολύ χρήσιμα. Μπορείτε ας πούμε να τα χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε άλλους ή και τον ίδιο σας τον εαυτό, όταν κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάτι το οποίο δε γνωρίζετε.

Η Apple διαθέτει τα επίσημα βιβλία οδηγιών για τις συσκευές της δωρεάν, σε ηλεκτρονική όμως μορφή. Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να τα βρει σε έντυπο, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό, για να τα προμηθευτεί διαδικτυακά από τρίτους πωλητές. Ωστόσο, τα δωρεάν iBooks έχουν κάποια πλεονεκτήματα.

iphone manual

Η Apple φροντίζει διαρκώς να ενημερώνει τα manuals με την κυκλοφορία νέου software ή διαφόρων αλλαγών στο iPhone και στο iPad.

Διαβάστε επίσης: iPhone-tip: Πώς μπορούμε να εξαναγκάσουμε το iPhone να συνδεθεί σε ένα ταχύτερο δίκτυο;

Σημείωση: Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν σε μία συσκευή είχατε το manual και σε μία άλλη πειραματιζόσασταν. Αυτό ουσιαστικά θα σας βοηθήσει στο να μη χάνετε χρόνο και να εκμεταλλεύεστε καλύτερα το manual.

iPhone και iPad: πώς κατεβάζουμε δωρεάν τα επίσημα εγχειρίδια χρήσης

Για να κατεβάσετε τα εγχειρίδια χρήσης πατήστε εδώ για το iPhone και εδώ για το iPad. Μπορείτε να τα κατεβάσετε σε iPhone, iPad αλλά και Mac.

Μόλις πατήσετε στο link παραπάνω, θα μεταβείτε στα “Βιβλία”. Εδώ θα δείτε την επιλογή “Απόκτηση”. Επιλέξτε την.

iphone manual

Ενδεχομένως να σας ζητηθεί ο κωδικός από το Apple ID σας για να προχωρήσει η διαδικασία της λήψης. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα δείτε την επιλογή “Ανάγνωση”.

manual iphone

Στο Mac η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική, αλλά το ίδιο άμεση. Μόλις ανοίξετε το link, πατήστε την επιλογή “Get”.

mac manual iphone

Η λήψη ξεκίνησε.

Στο iPhone, μόλις ανοίξετε το αρχείο, πατήστε πάνω αριστερά στις τρις οριζόντιες γραμμές για να δείτε τα περιεχόμενα. Από εκεί η πλοήγηση θα είναι σίγουρα πιο εύκολη.

manual iphone

Επίσης, πατώντας στα δύο “Α” μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο και να ρυθμίσετε την εμφάνισή του ως προς το μέγεθος, τα χρώματα κ.α.

manual iphone

Διαβάστε επίσης: Waze: Μία καταπληκτική εφαρμογή πλοήγησης - GPS

Αυτή ήταν η διαδικασία με την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε τα επίσημα εγχειρίδια χρήσης για το iPhone και το iPad. Αν συνεχίζετε να έχετε απορίες σχετικά με τα παραπάνω βήματα, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.