Διέρρευσαν για πρώτη φορά τα γυάλινα panels των νέων iPhone για το 2018

Διέρρευσαν για πρώτη φορά τα γυάλινα panels των νέων iPhone για το 2018
ired.gr

Μέχρι στιγμής, εδώ και αρκετούς μήνες, έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά σχετικά με τα νέα iPhones που πρόκειται να παρουσιάσει η Apple, στο Keynote του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Μέσα στις μέχρι τώρα φήμες, δεν έλειψαν ακόμα και αναπαραστάσεις των συσκευών κ.α. Σήμερα όμως, έκανε την εμφάνισή της μία νέα φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει το εμπρόσθιο μέρος των συσκευών και συγκεκριμένα τα γυάλινα panels που αυτές θα φέρουν.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, οι νέες συσκευές θα είναι τρεις. Δύο από αυτές θα φέρουν OLED οθόνες στις 6.5 και 5.8 ίντσες, ενώ η τρίτη θα ακουμπάει τις 6.1 ίντσες, φέροντας οθόνη τεχνολογίας LCD.

Αν τελικά η φωτογραφία είναι αληθής, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα εξάρτημα ζωτικής σημασίας για τη φετινή χρονιά. Επιπλέον, παρατηρούμε πως το iPhone των 6.1 ιντσών, μιμείται το iPhone X ως προς τον σχεδιασμό του.

γυάλινα panels iphone 2018

Το να επιτύχει όμως κάποιος τον σχεδιασμό μίας συσκευής χωρίς περιθώρια, χρησιμοποιώντας οθόνη LCD απαιτεί κάποιου είδους νέα τεχνολογία. Τα περιθώρια του μοντέλου με την LCD οθόνη, αναμένεται να είναι λίγο πιο πυκνά, κάτι που επιβεβαιώνει και η φωτογραφία που διέρρευσε σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Επεξεργαστείτε πολλά emails ταυτόχρονα στην εφαρμογή Mail του iOS

Να σημειώσουμε πως η φωτογραφία αποτελεί διαρροή του γνωστού Ben Geskin. Φυσικά δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και άλλα σχεδιαγράμματα των νέων συσκευών, τα οποία μπορούμε να δούμε παρακάτω.

Κοιτώντας τη φωτογραφία, θα δούμε πως υπάρχει μία μικρή αλλά εμφανής διαφορά στο πάχος των περιθωρίων του LCD μοντέλου σε σχέση με τις άλλες δύο συσκευές. Ωστόσο, οι περισσότεροι καταναλωτές θα είναι ευχαριστημένοι, αφού θα έχουν μία συσκευή που ελάχιστα απέχει από τον σχεδιασμό του iPhone X και φυσικά σε χαμηλότερη τιμή. Ως προς την τιμή του οικονομικού iPhone έχουμε διαβάσει διάφορα σενάρια με μερικά από αυτά να την τοποθετούν στα $550, ένα νούμερο που μάλλον φαντάζει αρκετά φιλόδοξο για τα μέχρι τώρα δεδομένα της Apple.

iphone 2018

Διεθνείς και διάσημοι αναλυτές αναφέρουν πως το LCD iPhone θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας για τη φετινή χρονιά κυρίως λόγω της τιμής του η οποία θα είναι αισθητά χαμηλότερη σε σχέση με αυτή των άλλων δύο μοντέλων.

Από την άλλη, δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε με την παραπάνω άποψη, αφού μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού προτιμάει τις LCD οθόνες από τις OLED. Επιπλέον, η Apple μας έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει εκπληκτικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία LCD.

iphone x iphone 2018

Μη ξεχνάμε πως το iPhone X είναι το πρώτο iPhone με οθόνη OLED. Η απόφαση της Apple να επενδύσει στην τεχνολογία OLED δεν είναι λανθασμένη, αφού παρέχονται νέες δυνατότητες ως προς την εξέλιξη των οθονών.

Διαβάστε επίσης: Τα MacBook Pros του 2018 φέρουν τον ταχύτερο SSD που ενσωματώθηκε ποτέ σε Laptop

Εσείς ποια συσκευή θα προτιμούσατε; Κάποια με OLED οθόνη ή με LCD;