Πέντε εφαρμογές για Mac που αξίζει να δοκιμάσετε

Πέντε εφαρμογές για Mac που αξίζει να δοκιμάσετε
ired.gr

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί, κάθε μήνα σας ετοιμάζουμε ορισμένες εφαρμογές που θεωρούμε πως θα σας φανούν χρήσιμες στη χρήση του Mac υπολογιστή σας. Το αφιέρωμα του Μαΐου, περιλαμβάνει εφαρμογές που αφορούν τη διαχείριση του iPhone καθώς και τη δημιουργία εφεδρικού αντιγράφου, τη μεταφορά μουσικής μέσω των υπηρεσιών, το Netflix και διάφορα άλλα.

Stamp (Δωρεάν)

stamp mac εφαρμογή

Με το Stamp μπορούμε να μεταφέρουμε τις palylists και τα μουσικά κομμάτια από μία streaming υπηρεσία σε μία άλλη. Οπότε αν είστε συνδρομητής του Apple Music και θέλετε να μεταφερθείτε στο Spotify, το Stamp είναι η κατάλληλη εφαρμογή. Το Stamp είναι δωρεάν, εκτός εάν θέλετε να μεταφέρετε απεριόριστα κομμάτια και playlists, οπότε θα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση.

iMazing (39,99 €)

imazing εφαρμογή Mac

Το iMazing είναι μία εναλλακτική επιλογή του iTunes, που σχεδιάστηκε για να επιτρέπει τη διαχείριση του περιεχομένου της iOS συσκευής μας. Μας επιτρέπει να μεταφέρουμε αρχεία, φωτογραφίες, βιβλία, εφαρμογές και μουσική από και προς την iOS συσκευή μας, δίνοντάς μας παράλληλα τη δυνατότητα, να μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας του περιεχομένου, αρχειοθετώντας δεδομένα όπως είναι τα μηνύματα, οι επαφές και διάφορα άλλα.

Power Menu (9,99 €)

power menu εφαρμογή Mac

Η εφαρμογή Power Menu, είναι μία επέκταση του Finder, η οποία είναι παραμετροποιήσιμη και ικανή να προσθέσει πολλές ενέργειες στο menu του δεξιού κλικ, καθώς και στη μπάρα του Finder. Χρησιμοποιώντας το Power Menu, μπορούμε να δημιουργήσουμε συντομεύσεις για τη μεταφορά, την αντιγραφή και τη δημιουργία νέων αρχείων, να κάνουμε επεξεργασία με συγκεκριμένες εφαρμογές και πολλά άλλα.

Thought Train (Δωρεάν)

thought train mac εφαρμογή

Το Thought Train είναι μία δωρεάν εφαρμογή (πληρώνετε ό,τι εσείς θέλετε), που μας επιτρέπει να αντικαθιστούμε τις σημειώσεις μας. Το Though Train ζει στη μπάρα επιλογών του Mac και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε γρήγορες υπενθυμίσεις για πράγματα που χρειάζεται να κάνουμε ή που πρέπει να παρακολουθούμε.

Friendly for Netflix (Δωρεάν)

friendly for netflix εφαρμογή mac

Το Friendly for Netflix είναι μία δωρεάν εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να παρέχει μία εναλλακτική επιλογή προβολής ταινιών και σειρών της υπηρεσίας στο Mac, αντί μόνο μέσα από το browser. Προσφέρει τα trailers οπότε μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για όλα τα shows, παρέχεται λειτουργία picture-in-picture για προβολή ακόμα και όταν χρησιμοποιούμε μία άλλη εφαρμογή καθώς και βαθμολογία για κάθε ταινία.

Ελπίζουμε οι εφαρμογές αυτές να φανούν και σε εσάς χρήσιμες. Αν έχετε να μας προτείνετε κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε αρκετά και που θέλετε να την παρουσιάσουμε, πείτε το μας, κάτω στα σχόλια!