Διαφήμιση δείχνει το πώς θα μπορούσε να είναι το… εντυπωσιακό iPhone SE 2

Διαφήμιση δείχνει το πώς θα μπορούσε να είναι το… εντυπωσιακό iPhone SE 2
ired.gr

Οι διαφημίσεις που απεικονίζουν τα iPhones είναι λίγο πολύ γνωστές. Έχουν αυτή την απαλή μουσική τη στιγμή που η συσκευή κινείται κατά τη διάρκεια του video ώστε να φανούν όλες οι πλευρές της. Την ίδια formula ακολούθησε και ένας καλλιτέχνης για να φτιάξει μία διαφήμιση με το υποτιθέμενο iPhone SE 2, το οποίο ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.

iphone se

Η όψη της συσκευής μοιάζει πολύ με αυτή που παρουσιάζουν οι τελευταίες φήμες, οι οποίες θα μπορούσαν κιόλας να αληθεύουν.

Διαβάστε επίσης: 10 λόγοι για τους οποίους το iPhone είναι καλύτερο από Android συσκευές

Το πρώτο iPhone SE κυκλοφόρησε το 2016 και έχει τα χρονάκια του. Η αντικατάστασή του από ένα SE 2 (δεύτερης γενιάς) αναμένεται σύντομα, με ανεπιβεβαίωτες αναφορές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Το πιο πρόσφατο video που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube, είναι από το Concept Creator, και δείχνει ένα concept της επερχόμενης συσκευής. Το συγκεκριμένο κανάλι, ειδικεύεται σε τέτοιου είδους διαφημίσεις, που παρουσιάζουν concepts διαφόρων συσκευών και υπολογιστών που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει.

Το video με το iPhone SE 2, παρουσιάζει τη φημολογούμενη συσκευή με μία οθόνη σαν αυτή του iPhone X. Φυσικά υπάρχει το notch (εγκοπή) μαζί με το Face ID. Ένας κατασκευαστής αξεσουάρ για iPhone, ανέφερε νωρίτερα μέσα στο μήνα, πως όντως έτσι θα είναι το εμπρόσθιο τμήμα της συσκευής που θα κάνει την εμφάνισή της.

iphone se

Αν όντως υποστηρίζεται και το Face ID, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν και Animojis. Αυτό το χαρακτηριστικό, φαίνεται και στο video.

Η Concept Creator, επέλεξε να τοποθετήσει μία μεταλλική πλάτη στο οπίσθιο μέρος της συσκευής, που όντως συμβαδίζει με κάποιες φήμες. Ωστόσο, άλλες αναφορές κάνουν λόγο για γυάλινη πλάτη, ώστε η συσκευή να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση.

Ο γενικός σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν του τωρινού iPhone SE, με κυρτές γωνίες και στρογγυλά πλήκτρα. Ουσιαστικά είναι λες και το iPhone 4 με το iPhone X, γέννησαν το SE 2. Το μέγεθος της αναμενόμενης συσκευής, θα είναι ίδιο με αυτό του προκατόχου του.

iphone se 2

Το video από το κανάλι Concept Creator, δεν αναφέρεται στον εσωτερικό κόσμο της συσκευής αλλά προηγούμενες φήμες αναφέρουν πως θα φέρει τον επεξεργαστή A10 που είδαμε για πρώτη φορά στο iPhone 7. Ως προς το κόστος, μάλλον θα παραμείνει στα επίπεδα του iPhone SE που ήδη κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης: Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους μέσα από τους χάρτες της Apple στο iPhone;

Θεωρητικά, η κυκλοφορία του iPhone SE 2 τοποθετείται σε δύο σημεία. Είτε στο WWDC του Ιουνίου, είτε στο keynote του Σεπτεμβρίου, χωρίς να είναι απίθανο να γίνει ένα ξεχωριστό event μέσα στο καλοκαίρι. Σύντομα, θα μάθουμε.