Εφαρμογές για τη διαγραφή και τη συγχώνευση των διπλοεγγεγραμμένων επαφών στο iPhone

Εφαρμογές για τη διαγραφή και τη συγχώνευση των διπλοεγγεγραμμένων επαφών στο iPhone
ired.gr

Όταν εισάγουμε επαφές στο iPhone, δεν είναι λίγες οι φορές που διαπιστώνουμε πως τις έχουμε από δύο ή τρις φορές. Φυσικά, το να ψάχνουμε να βρούμε τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές ώστε να τις διαγράψουμε ή να τις ενώσουμε μεταξύ τους, είναι μία αρκετά βαρετή διαδικασία, ειδικά αν ο κατάλογός μας, είναι αρκετά μεγάλος.

Η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή “Επαφές” στο iPhone, δεν έχει τη δυνατότητα της συγχώνευσης των διπλοεγγεγραμμένων επαφών, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να καταφύγουμε σε τρίτες εφαρμογές, που υπάρχουν φυσικά στο App Store. Πάμε να δούμε μερικές από αυτές;

1.  Clean Doctor

clean doctor εφαρμογή

Η εφαρμογή Clean Doctor είναι κάτι παραπάνω από μία εφαρμογή καθαρισμού των επαφών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή για να αποτρέψετε το smartphone σας από το να γεμίσει με junk αρχεία.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: πώς μπορούμε να ανακτήσουμε τις φωτογραφίες που διαγράψαμε στο iPhone;

Η εφαρμογή, εντοπίζει τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές, φωτογραφίες κ.λπ. και σας επιτρέπει να τις διαγράψετε εντελώς. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο της iOS συσκευής σας. Κατεβάστε το Clean Doctor από εδώ.

2.  iRemover

iremover εφαρμογη

Δε θέλετε να κρατήσετε στο iPhone τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές και τις φωτογραφίες; Αφήστε το iRemover να κάνει τη δουλειά και κρατήστε πλέον καθαρό το άλμπουμ των φωτογραφιών σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε και back up τις επαφές σας, για να μη τις χάσετε ποτέ. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή δωρεάν εδώ, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και την πλήρη έκδοση στα 4,49 €.

3.  Cleanup Duplicate Contacts

cleanup duplicate contacts εφαρμογή

Η εφαρμογή Cleanup Duplicate Contacts, διαγράφει τις μη αναγκαίες επαφές, σε χρόνο 0. Είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να μη γεμίσει ο κατάλογος των επαφών σας με στοιχεία και επαφές που δε χρειάζεστε. Μπορείτε να διαχειριστείτε διαφορετικές πηγές επαφών, όπως είναι το Gmail και το iCloud. Από τη στιγμή που δημιουργήσετε ένα back up των επαφών σας, μπορείτε να ανακτήσετε και κάποια την οποία διαγράψατε. Η εφαρμογή βρίσκεται εδώ και είναι δωρεάν.

4.  Full Contact

Full contact εφαρμογή

Η εφαρμογή Full Contact είναι ίσως ο καλύτερος manager των επαφών σας στο iPhone. Πέρα από τη δυνατότητα που έχει να συγχωνεύει τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές, σας επιτρέπει να έχετε οργανωμένο και τον κατάλογο των επαφών σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σημειώσεις στις επαφές, ώστε να θυμάστε σημαντικά ραντεβού κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τις πληροφορίες τις εταιρείας, τα social profiles σε μία επαφή αυτόματα, ώστε να έχετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για κάποιο άτομο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και θα τη βρείτε εδώ.

5.  Delete Contacts+

delete contacts εφαρμογή

Αν θέλετε τον απόλυτο έλεγχο των εκατοντάδων επαφών που μπορεί να έχετε στο iPhone, πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές. Είτε θέλετε να δείτε τις επαφές που δεν έχουν όνομα, είτε να διαγράψετε τις περιττές επαφές, η εφαρμογή Delete Contacts+, μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη βοήθεια. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα φίλτρα, θα έχετε πρόσβαση στις ανάλογες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε backup των φωτογραφιών σας και να τις επαναφέρετε ή να τις εξάγετε με ευκολία όποτε το θελήσετε. Θα βρείτε την εφαρμογή εδώ.

6.  Cleaner Pro

cleaner pro εφαρμογή

Το Cleaner Pro είναι ένας εξαιρετικός διαχειριστής των επαφών για το iPhone. Με την εφαρμογή αυτή, η εύρεση και συγχώνευση των διπλοεγγεγραμμένων επαφών, είναι απλή υπόθεση. Τα έξυπνα φίλτρα μας επιτρέπουν να βρούμε γρήγορα τις επαφές που χρειαζόμαστε. Μπορούμε επίσης να διαγράψουμε τις επαφές που δεν έχουν αριθμό τηλεφώνου, όνομα ή email. Όπως και στις υπόλοιπες εφαρμογές, μπορούμε κι εδώ να κάνουμε back up τις επαφές μας, οπότε και μπορούμε να ανακτήσουμε τις διαγραμμένες φωτογραφίες μας αργότερα. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πατήστε εδώ.

7. Contacts Duster Pro

contacts duster pro εφαρμογή

Επιτρέποντάς σας να διαγράφετε τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές, το Contacts Duster Pro, καταφέρνει να μην επιτρέπει να επικρατεί το χάος στη λίστα των επαφών σας. Επίσης, όταν αλλάζετε πάροχο ή συσκευή, η εφαρμογή μπορεί να εισάγει ή να εξάγει τις επαφές σας με ευκολία. Πέρα από τη συγχώνευση των επαφών, μπορεί να εντοπίσει και τις μη ανιχνεύσιμες διπλοεγγεγραμμένες επαφές και να τις συγχρονίσει αυτόματα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από εδώ.

8.  Duplicate Contacts Remover

duplicate contacts remover εφαρμογή

Πρόκειται για μία εφαρμογή που δουλεύει γρήγορα, βρίσκοντας τις διπλοεγγεγραμμένες επαφές επιτρέποντάς σας να τις διαγράφετε με ευκολία. Μπορείτε να δείτε τις επαφές με το αν έχουν αριθμό τηλεφώνου, όνομα και email. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες της επαφής τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε. Επίσης, η εφαρμογή επιτρέπει το διαμοιρασμό των επαφών με τους φίλους σας. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από εδώ.

Διαβάστε επίσης: iOS Tip: Πώς να πηδήσετε στην κορυφή μίας ιστοσελίδας, στο Facebook και στις εφαρμογές του iPhone

Αυτές ήταν οι εφαρμογές με τις οποίες μπορούμε να διαχειριστούμε τον κατάλογο των επαφών μας στο iPhone. Εσείς ποια από αυτές χρησιμοποιείτε; Πείτε μας κάτω στα σχόλια!