Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το iPhone SE 2;

Νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το iPhone SE 2;
ired.gr

Οι φήμες για το SE 2 δίνουν και παίρνουν ενώ δε λείπει και η αντίστοιχη ποικιλία. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές αναφορές που συγκρούονται μεταξύ τους. Άλλες μιλούν για σημαντικές εξωτερικές αλλαγές και άλλες απλά για μικρές αλλαγές στο εσωτερικό της συσκευής.

Οι νέες αυτές φωτογραφίες δείχνουν ένα πλήρες iPhone SE 2 που έχει αρκετές ομοιότητες με κάποια αντίστοιχη διαρροή του Μαρτίου. Οι φωτογραφίες δείχνουν μία συσκευή που είναι κάπου στο ενδιάμεσο των μέχρι τώρα φημών. Η συσκευή φαίνεται να φέρει γυάλινη πίσω όψη για την ασύρματη φόρτιση και θύρα υποδοχής ακουστικών κλασικού τύπου 3,5mm.

iphone se 2

Ως συνήθως, οι φωτογραφίες προέρχονται από κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οπότε είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί. Ωστόσο, έχουμε δει ισχυρές ενδείξεις πως μία ανανέωση στο hardware του SE 2 είναι πολύ πιθανή.

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκαν σαφείς ενδείξεις πως το iOS 12 θα υποστηρίζει και το iPhone 5s

Ως απλή υπενθύμιση, το τωρινό iPhone SE φέρει πίσω όψη από αλουμίνιο.

iphone se 2

Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν μία συσκευή που η πλάτη της είναι γυάλινη σε όλο της το μήκος, κάτι που μας παραπέμπει στις φετινές συσκευές iPhone 8/8 Plus/X των οποίων η πίσω όψη είναι γυάλινη για να μπορεί να υπάρξει υποστήριξη για την ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, οι πληροφορίες που αναγράφονται στην πλάτη της συσκευής δηλώνουν τα τελευταίας γενιάς iPhones, που αναγράφουν μόνο τη λέξη iPhone και φέρουν το λογότυπο της πιστοποίησης FCC.

iphone se 2

Διαφωνώντας με μία αναφορά της προηγούμενης εβδομάδας, η συσκευή φαίνεται να φέρει θύρα για ακουστικά 3,5mm. Μη ξεχνάμε πως από το 2016 με το iPhone 7 και 7 Plus, η Apple έχει αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών. Οι φήμες σχετικά με το SE 2 δεν έχουν καταλήξει για το αν η συσκευή θα φέρει ή όχι τη θύρα ακουστικών.

Τη στιγμή που οι φωτογραφίες μας δηλώνουν διαφοροποιήσεις στον οπίσθιο σχεδιασμό της συσκευής, η εμπρόσθια όψη φαίνεται να είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του SE που ήδη κυκλοφορεί. Ίδιο Touch ID, ίδια οθόνη, ίδια οπίσθια κάμερα και ίδια bezels (περιθώρια).

iphone se 2

Σχετικά με το εσωτερικό της συσκευής, πολλές αναφορές κάνουν λόγο για έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή (ενδεχομένως να δούμε τον A10 αντί του Α9 που φοράει η τωρινή συσκευή) καθώς και για άλλες βελτιώσεις και αλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Νέο μοντέλο iPhone (SE 2?) πολύ σύντομα δείχνει καταχώρηση στην Eurasian Economic Commission

Αν κρίνουμε και από την καταχώρηση στην Ευρασιατική επιτροπή, περιμένουμε την ανακοίνωση του νέου iPhone κάπου μέσα στον Μάιο ή ενδεχομένως στο WWDC του Ιουνίου. Θα υπάρξει η γνωστή online ανακοίνωση και η ανανέωση του online Apple Store. Οι νέες ναυαρχίδες της Apple, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο καθιερωμένο Keynote.