Οδηγός: Εγκαταστήστε τις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 11.4 στο iPhone

Οδηγός: Εγκαταστήστε τις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 11.4 στο iPhone
ired.gr

Μετά την κυκλοφορία της εξαιρετικής έκδοσης 11.3 του iOS, η Apple ξεκίνησε να “δοκιμάζει” το iOS 11.4. Ήδη βρισκόμαστε στη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση, η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο για το πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τις δοκιμαστικές αυτές εκδόσεις, χρησιμοποιώντας το developer profile.

Να θυμίσουμε πως με την έκδοση 11.4 η Apple φρόντισε να επαναφέρει χαρακτηριστικά τα οποία αφαίρεσε πριν την επίσημη κυκλοφορία του iOS 11.3. Ενδεχομένως να θεώρησε πως οι συγκεκριμένες λειτουργείς δεν είναι αρκετά ώριμες για να φτάσουν στο ευρύ κοινό. Πλέον, οι λειτουργίες αυτές έχουν επανέλθει. Η μία αφορά τα μηνύματα στο iCloud και η άλλη είναι το AirPlay 2, το οποίο αν και εμφανίστηκε στις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 11.3, μετά αποσύρθηκε.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς μπορούμε να διαγράψουμε οριστικά (όχι απενεργοποιήσουμε) το προφίλ μας στο Facebook;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τη διαδικασία;

Ανοίγουμε το Safari από το iPhone και μεταβαίνουμε στον παρακάτω σύνδεσμο bit.ly/2n7vfLi

Αυτομάτως θα ζητηθεί πρόσβαση στις Ρυθμίσεις. Επιλέγουμε “Να επιτραπεί”. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το προφίλ. Πατάμε “Εγκατάσταση” πάνω δεξιά.

ios 11.4

Πατάτε εκ νέου “Εγκατάσταση” και πάλι “Εγκατάσταση”. 

ios 11.4

Στη συνέχεια επιλέγουμε “Επανεκκίνηση”. Η συσκευή μας θα επανεκκινήσει. Αφού ενεργοποιηθεί εκ νέου ακολουθούμε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Η ενημέρωση θα έχει εμφανιστεί.

ios 11.4

Σημείωση: Δεδομένου ότι μιλάμε για δοκιμαστικές εκδόσεις, είναι πολύ πιθανό η απόδοση της συσκευή σας να επηρεαστεί. Επίσης, κάθε φορά που θα βγαίνει νέα ενημέρωση, θα μπορείτε να την εγκαθιστάται από την ενότητα “Ενημέρωση λογισμικού”.

Διαβάστε επίσης: iOS: Δείτε πώς να μπλοκάρετε τις αναβαθμίσεις - ενημερώσεις λογισμικού στο iPhone και στο iPad

Αυτή ήταν η διαδικασία για να μπορείτε να δοκιμάζετε τις beta εκδόσεις του iOS. Αν αντιμετωπίσατε οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαστε στη διάθεσή σας κάτω στα σχόλια.