Νέο μοντέλο iPhone (SE 2?) πολύ σύντομα δείχνει καταχώρηση στην Eurasian Economic Commission

Νέο μοντέλο iPhone (SE 2?) πολύ σύντομα δείχνει καταχώρηση στην Eurasian Economic Commission
ired.gr

Η βάση δεδομένων και καταχωρήσεων της Eurasian Economic Commission που μας έχει δηλώσει στο παρελθόν την επερχόμενη κυκλοφορία των AirPods, του iPhone 7, του νέου MacBook, καθώς και του πρόσφατου iPad που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, είναι και πάλι εδώ. Αυτη τη φορά, μία νέα καταχώρηση που ανακάλυψε η Consomac, αναφέρεται σε ένα νέο μοντέλο iPhone. Μιλάμε για έντεκα αναγνωριστικά που αφορούν το iPhone.

iphone se

Τυπικά, οι συσκευές κάνουν την εμφάνιση τους στη βάση δεδομένων περίπου ένα μήνα πριν την κυκλοφορία τους. Αυτές οι “iPhone αναφορές” καταχωρήθηκαν χθες και αφορούν ένα νέο iPhone που θα κάνει το ντεμπούτο του είτε τον Μάιο, είτε τον Ιούνιο. Πιθανότατα να μιλάμε και για το WWDC.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς να ενημερώνεστε μέσω του LED Flash για τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις στο iPhone

Μέχρι στιγμής η βάση δεδομένων της Eurasian Economic Commission τα πάει περίφημα, αφού έχει καταφέρει να έχει ένα εξαιρετικό ιστορικό, οπότε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μία τέτοια ανακάλυψη. Στην περίπτωση που εξετάζουμε, το μόνο που ξέρουμε είναι πως πρόκειται για ένα iPhone που θα τρέχει το iOS 11. Πέραν αυτού, οι υπόλοιπες πληροφορίες δε βοηθούν στο να καταλάβουμε περισσότερα στοιχεία σχετικά με την επερχόμενη συσκευή. Η κοινή λογική όμως μας επιτρέπει να εικάσουμε.

νέο iPhone καταχώρηση

Ωστοσο, είναι ένα ασφαλές στοίχημα να πούμε πως δεν πρόκειται για το iPhone 11 ή για το iPhone X Plus. Οι τρεις νέες iPhone ναυαρχίδες για το 2018, έχουν τοποθετηθεί στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

Η επερχόμενη συσκευή θα μπορούσε να είναι ένα νέο iPhone X. Μία αναφορά “έριξε” την ιδέα πως η Apple θα μπορούσε να ανανεώσει το εσωτερικό της συσκευής το καλοκαίρι, πιθανότατα για να μειώσει το κόστος κατασκευής της, πριν οι ναυαρχίδες του Σεπτεμβρίου κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ιδέα δε βρήκε ιδιαίτερη ανταπόκριση.

iphone se

Όλα τα παραπάνω αφήνουν το iPhone SE να είναι το καλύτερο στοίχημα σχετικά με το ποιο θα μπορούσε να είναι το νέο iPhone που θα δούμε το επόμενο διάστημα. Το iPhone SE που όλοι ξέρουμε, κυκλοφορεί από τον Μάρτιο του 2016, οπότε μία ανανέωσή του, σύμφωνα πάντα και με τη χρονική τακτική της Apple, να είναι προ των πυλών.

Οι φήμες σχετικά με μία ανανέωση στο Hardware του iPhone SE είναι αρκετές, αν και άλλοι αναλυτές έχουν περιγράψει την ανανέωση αυτή ως μικρή, εκφράζοντας παράλληλα τις ισχυρές τους αμφιβολίες για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί.

iphone se

Καλύτερα να έχουμε χαμηλές προσδοκίες σχετικά με το iPhone SE 2 αφού μάλλον θα παραμείνει στα ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά με τον προκάτοχό του. Ελπίζουμε να δούμε αλλαγές στο εσωτερικό όπως για παράδειγμα τον επεξεργαστή A10 Fusion. 

Διαβάστε επίσης: Πώς κάνουμε report στην Apple τα phising και τα ύποπτα μηνύματα - emails;

Οι πιθανότητες να ανακοινωθεί η συσκευή στο WWDC του Ιουνίου είναι πολύ μικρές, αφού η Apple έχει να κάνει κάτι τέτοιο από το 2010 με το iPhone 4. Από την άλλη, είναι λίγο ριψοκίνδυνο να πούμε πως η Apple θα οργανώσει ένα event μόνο για κάτι τέτοιο. Η συσκευή όπως είπαμε και πιο πάνω, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο δίμηνο. Το καλύτερο λοιπόν είναι μάλλον να περιμένουμε.