Αυτό είναι το (PRODUCT)RED iPhone 8 Plus (unboxing video)

Αυτό είναι το (PRODUCT)RED iPhone 8 Plus (unboxing video)
ired.gr

Προχθές η Apple ανακοίνωσε τα νέα (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus, συνεχίζοντας την παράδοσης που ξεκίνησε με την προσθήκη νέου χρώματος στο μέσο της χρονιάς με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Τώρα, ο YouTuber MKBHD, έχει στα χέρια του το νέο (RED) iPhone 8 Plus και μας το αποκαλύπτει.

iPhone 8 κόκκινο

Στο Video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία unboxing του iPhone 8 Plus σε όλη του την κόκκινη δόξα! Φυσικά ο σχεδιασμός της συσκευασίας είναι ο ίδιος, το Lightning καλώδιο συνεχίζει να υφίσταται, υπάρχουν ακουστικά και οτιδήποτε άλλο περιέχει γενικότερα μία συσκευασία iPhone. Το μόνο επιπλέον που υπάρχει είναι ένα χαρτί που εξηγεί ακριβώς τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του (PRODUCT)RED.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός: Πώς να κάνετε το iPhone σας να αγνοήσει τα αδύναμα δίκτυα Wi-Fi

Ως προς τον σχεδιασμό, το φετινό “κόκκινο” iPhone 8 Plus είναι εμφανώς διαφορετικό από τον προκάτοχό του iPhone 7 Plus. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι οι περσινές συσκευές είχαν πλάτη από αλουμίνιο ενώ φέτος παρατηρούμε μια λεία γυάλινη πίσω όψη ώστε να μπορεί να υφίσταται η ασύρματη φόρτιση.

Το φετινό κόκκινο iPhone 8 Plus είναι εμφανώς πιο φωτεινό από το περσινό 7 Plus αφού φαίνεται να ακολουθήθηκε διαφορετική διαδικασία χρωματισμού ανάμεσα στην οπίσθια όψη γυαλιού και αλουμινίου αντίστοιχα.

Οι αλλαγές όμως δεν παρατηρούνται μόνο στην πίσω όψη και στον χρωματισμό της. Η εμπρόσθια όψη της συσκευής φέτος είναι μαύρη εν αντιθέσει με του 7 Plus που ήταν λευκή. Η περσινή απόφαση της Apple περί λευκής εμπρόσθιας όψης, έγινε η αιτία στο να αντιδράσει μία αρκετά μεγάλη μερίδα των χρηστών.

iPhone 8 red

Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή είναι πανέμορφη! Η αλήθεια είναι ότι το λευκό στις περσινές συσκευές αισθητικά τουλάχιστον κάπως ξένιζε στο μάτι. Η επιλογή της Apple να ακούσει το κοινό της και να ακολουθήσει την οδό του κόκκινου-μαύρου ήταν σωστή.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε τα special edition (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus

Για να είμαστε ειλικρινείς, θα θέλαμε να δούμε και το iPhone X σε RED απόχρωση αν και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Η Apple εξαρχής το διέθεσε σε δύο χρώματα, τα οποία φυσικά είναι τα γνωστά Space Gray και Silver και εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε πως αυτά θα είναι τα μόνα χρώματα. Μη ξεχνάμε ότι μαζί με τα (PRODUCT)RED iPhone 8 και iPhone 8 Plus, η Apple παρουσίασε και μία νέα RED θήκη για το iPhone X. Ενδεχομένως να κάνει πρόβες για να εφαρμόσει το RED χρώμα στην επόμενη γενιά iPhone που θα έχουν τη μορφή του iPhone X. Μέχρι τότε, απλά υπομονή.